Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – RKC Waalwijk

on

Feyenoord neemt het zondagavond om 20:00 uur op tegen RKC Waalwijk in de Eredivisie. We zien jou graag weer in De Kuip voor een mooie voetbalavond.Toegang
Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, kan je bij deze wedstrijd door elke poort (behalve poort 25, Entree Maasgebouw en het uitvak) het stadion binnen. Je hoeft dus geen gebruik te maken van de poort die op jouw ticket staat. De poorten van het stadion aan de blauwe zijde (42 t/m 44) zijn vanaf 17:30 uur geopend. De overige poorten zijn vanaf 18:30 geopend, anderhalf uur voor de aftrap.

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 16:30 uur.

Entertainment
Bij de Vereeniging draaien verschillende DJ’s voorafgaand aan de wedstrijd een ideale muzikale mix ter voorbereiding op de wedstrijd. Toegang voor iedereen met een wedstrijdkaart. Daarnaast komen de zingende RET Buschauffeurs voorafgaand aan de wedstrijd hun nummer ‘Mijn Feyenoord’ zingen.

Netten
Feyenoord heeft besloten tijdens de resterende Eredivisie-thuiswedstrijden van het lopende seizoen het speelveld af te schermen met palen en netten aan alle vier de zijdes. Komende zondag zal dit al toegepast worden tijdens Feyenoord – RKC Waalwijk. Lees meer via dit bericht.

Kom op tijd!
Vanwege de drukbezochte wedstrijd, werkzaamheden aan de Roseknoop en beperkte parkeergelegenheid wordt bezoekers geadviseerd om vroegtijdig te vertrekken en met het openbaar vervoer te reizen. Voor bezoekers die met het OV komen raden wij aan om ruim voor vertrek een reisplanner te raadplegen. Bezoekers die met de auto komen worden verzocht de instructies van de verkeersregelaars en de tekstkar op te volgen. Meer informatie over de werkzaamheden vind je hier. Kijk op rotterdamonderweg.nlRET.nl of je eigen verkeersapp voor actuele reisinformatie.

Tot zondagavond
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze spannende wedstrijd. Wij wensen jou alvast een mooie avondwedstrijd toe.

Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply