Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – PSV

on

Feyenoord speelt zondag om 14:30 uur de wedstrijd tegen PSV. We kijken uit naar je komst en hopen op een onvergetelijke wedstrijd.

Toegang
Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, adviseren we je tijdig te melden bij de poort. De poort staat vermeld op jouw ticket. De poorten aan de blauwe zijde (42 t/m 44) gaan 2,5 uur voor aanvang open (12:00 uur). Alle supporters met een kaart, ongeacht voor welke tribune, kunnen hier tot 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd naar binnen. Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn al geopend vanaf 11:00 uur.

   

Entertainment
Kort voor de aftrap zal de Hermes House Band de supporters in De Kuip opwarmen met een Rotterdams optreden op het veld. Voor Hollandse gezelligheid kan je vanaf 12:00 uur terecht in De Vereeniging. De Rotterdamse zanger Marc Benz brengt voorafgaand aan de wedstrijd de sfeer erin samen met DJ Zig, die een breed scala aan bekende (meezing)-hits met zich meebrengt.

  

Werkzaamheden spoor
Op zondag 5 februari rijden er in verband met werkzaamheden aan het spoor geen treinen tussen Rotterdam Centraal en Halte Rotterdam Stadion bij de wedstrijd Feyenoord-PSV. Er is op dit traject géén vervangend busvervoer. Houd rekening met extra drukte in het openbaar vervoer en langere reistijd. Maak gebruik van RET of ander alternatief vervoer om naar De Kuip te reizen. 

  • Parkeer je auto op P+R Beverwaard en reis (op vertoon van je wedstrijdkaart) gratis met tramlijn 23 naar Stadion Feijenoord.
  • Reis met de metro naar station Maashaven en stap daar over op tramlijn 2 of 25 naar tramhalte Breeplein. Vanaf daar loop je binnen 10 minuten naar Stadion Feijenoord
  • Reis met de metro naar station Rotterdam Centraal, Beurs of Wilhelminaplein en stap daar over op tramlijn 12, 23 of 125 naar tramhalte Stadion Feijenoord.
  • Kom op de (deel)fiets of (deel)scooter naar het Stadion. Op P4 en onder het Varkenoordseviaduct kun je je fiets of scooter gratis onder toezicht parkeren. Deelvervoer kun je parkeren in de daarvoor aangewezen plekken in de app.

Gezond smullen
Op de Olympiazijde onder vak F en aan deMaaszijde onder vak A en in de Business Lounge wordt momenteel een pilot gedraaid met een aangepast en meer gezond assortiment van onder andere vers afgebakken broodjes en panini’s, verse smoothies, salades en Italiaans flatbread. 

 

Werkzaamheden aan de Roseknoop
Vanaf 9 januari zijn er werkzaamheden rondom het kruispunt de Roseknoop. Er zijn omleidingen voor auto, tram en bus. Houd bij je bezoek aan ons daarom rekening met een langere reistijd. Meer informatie over de werkzaamheden vind je hier. Kijk op rotterdamonderweg.nlRET.nl of je eigen verkeersapp voor actuele reisinformatie.


Tot zondag!

Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze wedstrijd tegen PSV. Wij wensen jou alvast een mooie wedstrijd toe.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply