Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – PSV

on

Feyenoord speelt zondag om 16:45 uur de Eredivisie wedstrijd tegen PSV. We zien jou graag weer in een volle Kuip voor een mooie middag. Graag informeren we jou over deze wedstrijd.

Gerard Meijer
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV wordt de zeer geliefde oud-verzorger Gerard Meijer in het zonnetje gezet. Onlangs werd er over zijn leven met Feyenoord een boek geschreven. In het boek blikt Gerard terug op talloze herinneringen aan spelers en trainers, anekdotes over bijzondere en hilarische momenten en verhalen over de hoogte- en dieptepunten uit de clubhistorie die hij van dichtbij meemaakte. 15 minuten voor de aftrap wordt door Pierre van Hooijdonk symbolisch het eerste exemplaar van het boek aan Gerard overhandigd. 

Toegang
Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, adviseren we je tijdig te melden bij de poort. De poort staat vermeld op jouw ticket. De poorten van het stadion zijn vanaf 15:15 uur geopend, anderhalf uur voor de aftrap. De loketten van Service & Tickets zijn al geopend vanaf 13:15 uur.

Bij de poorten van het stadion wordt gevraagd om jouw wedstrijdkaart. Zorg dat je die bij de hand hebt bij de poort, dit versnelt de instroom. 

Tassenbeleid
Wegens het aangescherpte tassenbeleid gelden er specifieke regels voor een bezoek aan het stadion. Alleen tassen van A4-formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) worden toegelaten. Tassen (of koffers of andere goederen) groter dan een A4’tje zullen (op eigen risico) worden ingenomen. Na afloop van de wedstrijd is het mogelijk om de ingenomen objecten weer op te halen.

Vervoer
Kom met de (deel)fiets, (deel)scooter of het openbaar vervoer naar het stadion. Voor de fietsers en scooters is er een gratis fietsenstalling op P4 met toezicht. Reis je met het OV? Op de wedstrijddag stoppen er treinen op Station Stadion.

Zet je iemand af of word je afgezet? De algemene informatie rondom bereikbaarheid vind je hier.

Feyenoord Supportersbus
Wil jij op een makkelijke, goedkope en snelle manier naar De Kuip reizen én voor de deur van het stadion worden afgezet? Neem dan de Feyenoord Supportersbus, een pendeldienst die op wedstrijddagen vanuit verschillende windrichtingen groepen supporters gezamenlijk naar De Kuip brengt en na afloop weer terugbrengt naar de plaats van vertrek. Een ticket voor de Feyenoord Supportersbus bemachtigen is mogelijk tot zaterdag 6 mei 12:00 uur.BESTEL HIER JOUW TICKETS

Auto
Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit op het Vaanplein, dit heeft gevolgen voor verkeer vanaf de A29 en A15 naar Rotterdam-Zuid. Houd hier rekening bij het plannen van je reis.

Meer gedetailleerde informatie is te vinden op: https://rotterdamonderweg.nl/a29 enhttps://www.rwsverkeersinfo.nl/hinder/2666506/sabina-rotterdam.

Tijdens wedstrijden is het druk rondom het stadion. Houd hier rekening mee als je met de auto komt en neem voldoende tijd in acht om de parkeerlocatie te bereiken. Op de Veranda geldt een parkeerduur van maximaal 90 minuten.Klik hier voor meer informatie.

Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats, bestel dan een parkeerkaart voor vertrek. Parkeren in de buurt van De Kuip is € 15,-. Parkeren op afstand kan gratis met parkeerkaart.BESTEL HIER JOUW PARKEERKAART

De parkeercapaciteit rondom De Kuip is beperkt. Als je zonder parkeerkaart naar het stadion komt, dan adviseren we om naar P+R Beverwaard te rijden en hier gratis je auto te parkeren. Je reist met de tram binnen vijftien minuten naar De Kuip.  

Overig
Sinds 1 juli 2020 zijn alle stadions in de Nederlandse Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rookvrij. Het is om die reden dus niet toegestaan te roken op de tribune, binnenring en trappen van Stadion Feijenoord, De Kuip. 

Alvast dank voor jouw medewerking en tot zondag!

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply