Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Olympique Lyon

on

Feyenoord speelt zondag om 16:45 uur de traditionele openingswedstrijd tegen Olympique Lyon. We zien jou graag weer in De Kuip voor een mooie middag. Graag informeren we jou over deze wedstrijd.  

Hitteprotocol
In verband met de verwachte hitte tijdens de wedstrijd wordt het hitteprotocol in werking gesteld. Bezoekers mogen per persoon een flesje water (0,33l) en ook een zonnebrandflesje meenemen. Er worden binnen De Kuip extra mogelijkheden om te drinken gefaciliteerd.

Toegang
Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, adviseren we je tijdig te melden bij de poort. De poort staat vermeld op jouw ticket. De poorten van het stadion zijn vanaf 15:15 uur geopend, anderhalf uur voor de aftrap. De loketten van Service & Tickets zijn al geopend vanaf 13:15 uur.

Bij de poorten van het stadion wordt gevraagd om jouw wedstrijdkaart. Zorg dat je die bij de hand hebt bij de poort, dit versnelt de instroom. 

Tassenbeleid
Wegens het aangescherpte tassenbeleid gelden er specifieke regels voor een bezoek aan het stadion. Alleen tassen van A4-formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) worden toegelaten. Tassen (of koffers of andere goederen) groter dan een A4’tje zullen (op eigen risico) worden ingenomen. Na afloop van de wedstrijd is het mogelijk om de ingenomen objecten weer op te halen.

Vervoer
Kom met de (deel)fiets, (deel)scooter of het openbaar vervoer naar het stadion. Voor de fietsers en scooters is er een gratis fietsenstalling op P4 met toezicht. Reis je met het OV? Op de wedstrijddag stoppen er treinen op Station Stadion. De Feyenoord Supportersbus rijdt dit seizoen niet meer.

Zet je iemand af of word je afgezet? De algemene informatie rondom bereikbaarheid vind je hier.

Auto
Tijdens dit evenement is het druk rondom het stadion. Houd hier rekening mee als je met de auto komt en neem voldoende tijd in acht om de parkeerlocatie te bereiken.

Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats, bestel dan een parkeerkaart voor vertrek. Parkeren in de buurt van De Kuip is € 18,-. Parkeren op afstand kan gratis met parkeerkaart.BESTEL HIER JOUW PARKEERKAART

De parkeercapaciteit rondom De Kuip is beperkt. Als je zonder parkeerkaart naar het stadion komt, dan adviseren we om naar P+R Beverwaard te rijden en hier gratis je auto te parkeren. Je reist met de tram binnen vijftien minuten naar De Kuip.

Overig
Sinds 1 juli 2020 zijn alle stadions in de Nederlandse Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rookvrij. Het is om die reden dus niet toegestaan te roken op de tribune, binnenring en trappen van Stadion Feijenoord, De Kuip. 

Alvast dank voor jouw medewerking en tot zondag!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply