Nieuws

BEZOEKERSINFORMATIE FEYENOORD – N.E.C.

on

Feyenoord en N.E.C. sluiten zondag de twintigste speelronde van de Eredivisie af. Het duel tussen de nummers 1 en 9 van de ranglijst begint om 16:45 uur en is volledig uitverkocht. Kom je vanmiddag ook naar De Kuip? In dit bericht lees je de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie.
.

Mis geen minuut

Feyenoord verwacht wederom grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar De Kuip te komen. Vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. De toegangspoorten van het stadion gaan om 15:15 uur open, anderhalf uur voor de aftrap.

.

Openbaar vervoer

Feyenoord raadt bezoekers van de wedstrijd tegen N.E.C. aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. In tegenstelling tot een aantal vorige thuiswedstrijden geldt er vandaag geen aangepast reisadvies voor treinreizigers. Kijk voor het meest actuele schema van de treinen op www.ns.nl.

.

RET

Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

.

Winactie RET

Reis jij vandaag ook gratis met het openbaar vervoer van de RET naar De Kuip? Maak dan gratis kans op unieke prijzen (o.a. een jaar gratis reizen of een plek in de VIP dug-out langs het veld bij Feyenoord – PSV). Doe mee! www.feyenoord.nl/retwinactie

.

Parkeren Beverwaard

Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

.

Volg #feynec op social media

Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – N.E.C. of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom de tweede thuiswedstrijd van 2017 op social media (hashtag #feynec), via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

.

Fouilleren

Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip.

.

Hou de trappen vrij

Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

.

Steun Feyenoord positief!

Feyenoord hoopt op een succesvolle wedstrijd en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde middag en avond in De Kuip toe!

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login