Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Lazio Roma

on

Feyenoord speelt donderdag om 18:45 uur de thuiswedstrijd in de Europa League tegen Lazio. We zien jou graag weer in De Kuip voor een mooie Europese voetbalavond.

Voorprogramma Feyenoord – Lazio: DJ Panic langs het veld

Toegang

Jouw seizoenkaart is deze wedstrijd niet geldig. Je hebt alleen toegang via het gekochte wedstrijdticket. Je kunt jouw ticket downloaden via jouw account in de Ticketshop. Vanwege het vroege tijdstip adviseren we je om je tijdig te melden bij de poort die vermeld staat op jouw ticket.

Deel stadion om 16:00 uur open

Vanaf 16:00 uur kunnen alle supporters met een wedstrijdticket naar binnen via de poorten 26 t/m 33. Vanaf 16:45 uur zijn alle poorten van het stadion geopend en vanaf 17:15 uur heb je alleen nog toegang tot je eigen sector. De loketten van Service & Tickets zijn al geopend vanaf 13:00 uur.

Verbetering snelheid publiekscatering

Publiekscatering is over op een nieuwe maat beker; 0,4L. De keuze voor een 0,3L en een 0,5L beker bij het bestellen van bier en frisdranken vervalt. Voor Feyenoord-supporters betekent dit dat zij bij thuiswedstrijden bij de counters dranken van 0,4L krijgen. Met de introductie van deze nieuwe maat beker verwacht Stadion Feijenoord de snelheid en daarmee de service aan bezoekers te kunnen verhogen. De prijs voor 0,4L Heineken Bier is € 4,25 en voor 0,4L frisdanken en water € 3,95.

Overig

We willen alle supporters vragen de trappen vrij te houden om een goede doorstroming te kunnen waarborgen. Evenals bij de voorgaande Europese thuiswedstrijden zijn er ook donderdag bij Feyenoord – Lazio netten geplaatst rondom het veld, met uitzondering van de Olympiazijde.

Algemene informatie rondom een wedstrijdbezoek vind je hier.

Alvast bedankt voor de medewerking en een fijne wedstrijd toegewenst!

Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply