Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Lazio Roma

on

Feyenoord speelt woensdag een nieuwe thuiswedstrijd in de Champions League, waarin Lazio de tegenstander is. Als opwarmer is er een uitgebreid voorprogramma samengesteld. Lees hier alle informatie rondom jouw wedstrijdbezoek.

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 13:00 uur. Deze zullen vanaf 18:45 uur sluiten.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio begint om 18:45 uur. Het stadion gaat om 16:00 uur open en vanaf dat moment moment ben je van harte welkom om mee te genieten van het (muzikale) voorprogramma. 

Toegangsbeleid
Om overmatige drukte op de Gerard Meijer Tribune te voorkomen, is de gele zijde uitsluitend toegankelijk voor supporters met een kaart voor een vak op die zijde. 

Tickethouders van de blauwe, groene en oranje sectoren kunnen tussen 16:00 uur en 17:15 uur gebruik maken van alle poorten aan de blauwe en groene zijde. Na 17:15 uur gaan ook de poorten aan de oranje zijde open en kun je enkel nog naar binnen via de toegangspoorten die vermeld staan op je ticket. De sectorscheidingen gaan dan ook dicht, maar je kunt nog steeds terugkeren naar je eigen sector op vertoon van je ticket.

Voor de volledigheid: tickethouders van de blauwe, groene en oranje sectoren hebben geen toegang hebben tot de gele sector. Andersom geldt hetzelfde voor tickethouders van de gele sector. 

Vertrek op tijd en mis geen minuut van de wedstrijd
De wedstrijd start rondom het spitsuur waardoor er veel drukte verwacht in het verkeer rondom De Kuip. Om die reden adviseert de club om bijtijds te vertrekken. Ga goed voorbereid op weg, vertrek op tijd en zorg dat je op tijd in De Kuip bent, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd.

Geen extra pendeltreinen ingezet door de NS
Let op: de NS zet tijdens deze wedstrijd geen extra pendeltreinen in. Treinen die rijden volgens de reguliere dienstregeling maken wel een extra stop op station Stadion Feijenoord. De verwachting is dat het daarom extra druk kan zijn in de treinen. Volg daarom het advies om op tijd te vetrekken en check je reisplanner of kijk op www.ns.nl

Beperkte parkeergelegenheid rondom De Kuip
Vanwege de beperkte parkeergelegenheid wordt geadviseerd om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto? Houd dan rekening met extra reistijd richting het stadion. Verkeersregelaars rondom het stadion wijzen je de weg. Volg hun instructies om gemakkelijk op de juiste plek te komen.

Kom gezellig langs bij het voorprogramma
Vanaf 16:00 uur ben je van harte welkom in om lekker in de stemming te komen bij het voorprogramma. Op drie zijdes van het stadion worden stages opgebouwd voor diverse optredens. Daarnaast zijn er extra tapeilanden en foodtrucks voor een hapje en een drankje.

Stage op de gele zijde: Legioenzaal Outdoor
(Toegankelijk voor tickethouders van de gele zijde)

• DJ Bebolder & Remus b2b
• DJ Paul Elstak
• Suprise act
– DJ JJAY (in de legioenzaal)

Stage op de blauwe zijde: De Vereeniging
(Toegankelijk voor tickethouders van de groene, blauwe en oranje zijde)

• DJ Zig, met een breed scala aan bekende (meezing-)hits

Stage op de groene zijde
(Toegankelijk voor tickethouders van de groene, blauwe en oranje zijde)

• DJ Sven & Marco
• Corleone
• Lost Rebels
• Cor

Tot woensdagavond!
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze wedstrijd. Wij wensen je alvast een mooie Champions League avond toe.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply