Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – IF Elfsborg

on

Matchday! Feyenoord begint vanavond aan de laatste voorronde van de Europa Conference League. Indien IF Elfsborg over twee duels wordt verslagen, is het ticket voor de groepsfase van het toernooi binnen. De eerste wedstrijd is vanavond in De Kuip (aanvang 20:00 uur). Ben je erbij? Neem dan de bezoekersinformatie in dit bericht goed door. Hou ook het liveblog in de gaten voor de laatste updates vanuit Rotterdam.

Er zijn nog kaarten!
Wil je vanavond naar De Kuip of nog iemand meenemen? Het is nog mogelijk om kaarten (bij) te bestellen voor Feyenoord – IF Elfsborg. Klik hier om direct naar de Online Ticketshop te gaan!

Tijdsloten voor toegangspoorten
De poorten van het stadion gaan donderdag om 18:00 uur open, twee uur voor de aftrap. Vanwege de huidige coronamaatregelen vraagt de club supporters gespreid naar binnen te gaan. Supporters met een wedstrijdkaart ontvangen een mail met de tijd waarop zij het stadion kunnen betreden. Feyenoord adviseert alle supporters op de aangegeven tijd naar het stadion te komen om de toestroom te verbeteren en de wachtrij te verkorten.

Mogelijk langere rijen
Feyenoord vraagt supporters om donderdag rekening te houden met mogelijk langere wachtrijen voor de stadionpoorten. Dit vanwege de tijdrovende controles op wedstrijdtickets en Coronatoegangsbewijzen. Bovendien zullen bij deze wedstrijd nog niet alle poorten geopend zijn en kan er ook bij catering sprake zijn van langere wachttijden dan normaal.

Feyenoord betreurt dit uiteraard maar de club, de bedrijven waar het personeel van inhuurt en de cateraars hebben net als rest van de evenementen- en horecabranche momenteel te maken met personeelstekorten.

Coronatoegangsbewijs noodzakelijk
Voor het bezoeken van deze wedstrijd dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of coronacheck.nl. Supporters met een wedstrijdkaart kunnen via Testenvoortoegang een afspraak maken voor een (gratis) sneltest. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen.

Houd je ticket, coronabewijs en ID gereed
Bij de poorten van het stadion wordt om drie zaken gevraagd: een wedstrijdkaart, een geldig ID-bewijs en een negatieve test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app of per mail. Let op: download voor vertrek al je QR-code en zet deze in de CoronaCheck-app en in het geval van een vaccinatiebewijs op ‘NL’. Zorg bovendien dat je de drie hierboven genoemde zaken gereed hebt bij de poort; dit versnelt de instroom. In de rij wordt de anderhalve meter gehanteerd. Eenmaal binnen ben je niet verplicht deze afstand te bewaren en zijn mondkapjes niet verplicht. Wel vraagt Feyenoord alle supporters vragen de trappen in het stadion zoveel mogelijk vrij te houden.

Tassenbeleid
Wegens het aangescherpte tassenbeleid gelden er specifieke regels voor een bezoek aan het stadion. Alleen tassen van A4 formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) worden toegelaten. Tassen (of koffers of andere goederen) groter dan A4 zullen (op eigen risico) worden ingenomen. Na afloop van de wedstrijd is het mogelijk om de tas weer op te halen.

Rookvrij
Sinds 1 juli 2020 zijn alle stadions in de Nederlandse Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rookvrij. Het is om die reden dus niet toegestaan te roken op de tribune, binnenring en trappen van De Kuip.

Vervoer
Feyenoord adviseert supporters indien mogelijk zoveel mogelijk met de fiets of scooter naar het stadion te komen. Reis je met het OV? Houd je dan ook daar aan de regels en richtlijnen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Reis je met de trein? Op de wedstrijddag stoppen er treinen op Station Rotterdam Stadion.

Overige informatie
Jouw seizoenkaart is deze wedstrijd niet geldig. Je hebt alleen toegang via het gekochte wedstrijdticket of geclaimde wedstrijdkaart. Je kunt jouw ticket downloaden via jouw account in de Ticketshop. Goed om te weten: evenals bij de vorige Europese thuiswedstrijd hangen er in het stadion netten tussen het veld en de tribunes.

Tot vanavond!
Feyenoord is blij dat er weer veel supporters in het stadion mogen komen om een mooie avond te beleven. Het team en de staf kijken er ook naar uit. Feyenoord gaat ervan uit dat iedereen de club en het team positief ondersteunt, rekent wat betreft bovenstaande punten op ieders medewerking en hoopt op een mooie Europese wedstrijd. Tot vanavond!

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply