Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Heracles

on

Ben jij er zondag bij, wanneer Feyenoord het vanaf 14:30 uur in De Kuip opneemt tegen Heracles Almelo? In dit bericht lees je de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie.

Kom op tijd naar De Kuip

Feyenoord verwacht zondag grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar De Kuip te komen. Ga goed voorbereid op weg en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. Het stadion gaat om 13:00 uur open (anderhalf uur voor de aftrap).

Poorten Olympiazijde eerder open

Evenals bij de vorige thuiswedstrijden van dit seizoen gaan de stadionpoorten aan de Olympiazijde zondag eerder open. Supporters hebben vanaf 12:00 uur (tweeënhalf uur voor de aftrap van de wedstrijd) toegang tot de blauwe zijde van het stadion. Hier kan je onder meer voor een hapje en drankje terecht bij De Vereeniging.

Voorkom onnodige wachttijd bij de stadionpoorten

Bij sommige thuiswedstrijden van Feyenoord komt de instroom van supporters laat op gang. Gevolg is dat er kort voor de aftrap lange rijen voor de stadionpoorten ontstaan en niet iedereen op tijd is voor het begin van de wedstrijd. Voorkom onnodige wachttijd voor jezelf en je medesupporters door ruim op tijd het stadion te betreden, zodat niemand een minuut hoeft te missen van de wedstrijd en alle supporters de volle negentig minuten achter het team kunnen staan.

Openbaar vervoer

Feyenoord raadt bezoekers van Feyenoord – Heracles Almelo aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Geen pendeltreinen naar Rotterdam Stadion

Belangrijk bericht voor treinreizigers: Feyenoord-supporters kunnen zondag voor en na de wedstrijd geen gebruik maken van pendeltreinen van en naar station Rotterdam Stadion. Dit vanwege werkzaamheden aan het spoor. Alle alternatieve reisopties vind je in dit bericht. Hou voor het meest actuele reisadvies de NS reisplanner en/of www.ns.nl in de gaten.

Parkeren Beverwaard

Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Feyenoord Fanshops

Voor het betreden van het stadion ben je van harte welkom in de Feyenoord Fanhops. Beide clubwinkels bij De Kuip zijn uiteraard geopend. Je kunt er terecht voor een groot aantal clubartikelen, zoals onder meer de thuis- en uittenues van seizoen 2017-2018. Momenteel zijn veel adidas-producten met korting te scoren. Check ook www.feyenoordfanshop.nl.

Volg #feyher op social media

Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – Heracles Almelo of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het duel in De Kuip op social media (hashtag #feyher), via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook, en Instagram óf via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

Hou de trappen vrij

Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Steun Feyenoord positief

Feyenoord hoopt zondag op een succesvolle wedstrijd in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren.

Vuurwerk

Feyenoord doet een dringend beroep op alle supporters om geen vuurwerk (zoals fakkels, rookpotten en knalvuurwerk) af te steken in De Kuip. Meer informatie over het afsteken van vuurwerk en de mogelijke gevolgen er van vind je hier. Voorkom schade aan je medesupporters, je club en/of het stadion en neem niet het risico van een langlopend stadionverbod!

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een mooie middag in De Kuip toe!

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login