Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Go Ahead Eagles

on

Feyenoord speelt aankomende zaterdag om 16:30 uur tegen Go Ahead Eagles. We heten je van harte welkom in De Kuip voor een mooie wedstrijd! Lees hier alle informatie rondom jouw wedstrijdbezoek.

Vertrek op tijd en mis geen minuut van de wedstrijd
Zaterdag wordt er drukte verwacht in het verkeer rondom De Kuip. Om die reden adviseert de club om bijtijds te vertrekken. Ga goed voorbereid op weg, vertrek op tijd en zorg dat je op tijd in De Kuip bent, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd.

Toegang (Kameraadjeswedstrijd)
Bij deze Kameraadjeswedstrijd gaan de poorten aan de blauwe sector om 14:00 uur open voor bezoekers met tickets voor de gele, groene, blauwe of oranje zijde, om deel te nemen aan het voorprogramma met leuke muziek bij de Vereeniging of de activiteiten voor kameraadjes aan de groene zijde. Vanaf 14:30 uur uur is toegang enkel nog mogelijk via de vermelde poorten op het ticket en zijn de sectorscheidingen open. Let op: de sectorscheidingen worden gesloten zodra de wedstrijd start.

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 09:00 uur. Deze zullen vanaf 16:30 uur sluiten.  

Leuke activiteiten voor Kameraadjes
Voor de Kameraadjes zijn er vanaf 15:30 uur verschillende leuke activiteiten op de groene zijde. Feyenoord Soccer Schools en #krachtvanFeyenoord laten, door middel van verschillenden oefeningen, zien hoe er wordt getraind bij de Feyenoord Academy. Zij gaan jou testen op reactievermogen, snelheid, scherpte en doorzettingsvermogen. Ga jij de uitdaging aan?

Wat kun je verwachten?
• Slalomparcours: test hoe handig je bent aan de bal.
• Reactiesnelheidsspel: hoe snel kan jij reageren op de blazepods?
• Snelheidsparcours: schiet zo snel mogelijk vier ballen in een bucket.
• Voetbalparcours: hoe scherp ben jij nog na het parcours?
• X-wall: test je voetbalskills op de X-Wall met de Soccer Skill Game! Raak zoveel mogelijk targets, maar pas op voor de keeper.
• Robotvoetbal: leer hoe je een goal na programmeert.

Werkzaamheden Roseknoop
Let op: van 1 mei tot en met 31 oktober 2023 is onder andere de Laan op Zuid bij het Varkenoordseviaduct afgesloten voor auto’s trams en bussen. Ga voor alle werkzaamheden, de omleidingen én alternatieven naar: www.rotterdamonderweg.nl/roseknoop en RET.nl/roseknoop

Gewijzigde tramsituatie (in- en uitstaphalte)
Er rijden trams tussen Maashaven en P+R Beverwaard waarbij halte Breeplein de nieuwe tijdelijke halte is om uit te stappen. Vanaf deze halte kun je naar De Kuip lopen via de aangegeven routes. Vanuit het centrum vertrekken dus geen trams richting De Kuip. Bezoekers die vanuit het centrum reizen kunnen met de metro naar station Maashaven en daar op de tram stappen. Tramlijnen 2, 20, 23 en 25 hebben wijzigingen bij de Roseknoop.

Kijk op rotterdamonderweg.nlRET.nl/roseknoop of je eigen verkeersapp voor actuele reisinformatie.

Openbaar vervoer vanuit Rotterdam Centrum naar de Kuip
Voor supporters die vanuit Rotterdam Centrum naar De Kuip willen reizen, wordt naast de gewijzigde tramroute vanaf station Maashaven ook geadviseerd om op de trein te stappen vanaf Rotterdam Centraal of Station Blaak en uit te stappen op halte Stadion Feijenoord.

Beperkte parkeergelegenheid rondom De Kuip
Vanwege de beperkte parkeergelegenheid wordt geadviseerd om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto? Houd dan rekening met extra reistijd richting het stadion. Verkeersregelaars rondom het stadion wijzen je de weg. Volg hun instructies om gemakkelijk op de juiste plek te komen. Alle parkeerterreinen rondom het stadion blijven gewoon bereikbaar.

Tot zaterdagmiddag!
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze wedstrijd. Wij wensen je alvast een mooie wedstrijd toe.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply