Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Go Ahead Eagles

on

Zondag om 16:45 uur is het eindelijk zover: het moment waar we allemaal naar hebben uitgekeken, de kampioenswedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles

Toegang
De poorten van het stadion worden al vanaf 14:00 uur geopend. Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, adviseren we je om je tijdig te melden bij de poort. Supporters hebben toegang via de toegangspoorten die vermeld staan op hun ticket.

Heb je een kaart voor de oranje zijde? Dan ben je óók welkom op de buitenring van de groene zijde voor een hapje, drankje en muzikaal entertainment (via toegangspoorten 1 t/m 6 en 53 t/m 63). Dit kan tot 15:15 uur. Daarna kunnen alle supporters alleen nog naar binnen via de eigen sector.

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 13:15 uur. Deze zullen vanaf 16:45 uur sluiten

Nieuwe omleiding op de Roseknoop
Van 1 mei tot eind oktober 2023 zijn het Varkenoordseviaduct en een deel van de Laan op Zuid dicht. Voor fiets- en voetgangers blijft het varkenoordseviaduct open, wel over een aangepast voet- en fietspad. Trams rijden via een gewijzigde route. De Kuip blijft bereikbaar met de auto via de Coen Moulijnweg, Olympiaweg en Stadionweg. Vanwege beperkte parkeergelegenheid wordt er wel geadviseerd om met het openbaar vervoer te komen.

Meer informatie over de werkzaamheden vind je hier

Gewijzigde tramsituatie (in- en uitstaphalte)
Tramlijn 12 rijdt tussen Maashaven en P+R Beverwaard waarbij halte Breeplein de nieuwe tijdelijke halte is om uit te stappen. Vanaf deze halte kun je naar De Kuip lopen via de aangegeven routes. Vanuit het centrum vertrekken dus geen trams richting De Kuip. Bezoekers die vanuit het centrum reizen kunnen met de metro naar station Maashaven en daar op de tram stappen.
Ook tramlijnen 2, 20, 23 en 25 hebben wijzigingen bij de Roseknoop. Kijk op Rotterdamonderweg.nlRET.nl/roseknoop of je eigen verkeersapp voor actuele reisinformatie.

Openbaar vervoer vanuit Rotterdam Centrum naar de Kuip
Voor supporters die vanuit Rotterdam Centrum naar De Kuip willen reizen, wordt naast de gewijzigde tramroute vanaf station Maashaven ook geadviseerd om op de trein te stappen vanaf Rotterdam Centraal of Station Blaak en uit te stappen op halte Stadion Feijenoord.

Beperkte parkeergelegenheid rondom De Kuip
Vanwege beperkte parkeergelegenheid wordt geadviseerd om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto? Houd dan rekening met extra reistijd richting het stadion. Verkeersregelaars rondom het stadion wijzen je de weg. Volg hun instructies op om een makkelijke manier op de juiste plek te komen. Alle parkeerterreinen rondom het stadion blijven gewoon bereikbaar.

Sfeeractie
In de aanloop naar de wedstrijd zal er een spectaculaire sfeeractie plaatsvinden. We willen je erop wijzen dat deze sfeeractie mogelijk gedurende een korte periode invloed kan hebben op je zichtlijnen. We hopen dat we kunnen rekenen op jouw begrip en medewerking. Samen creëren we zondag weer een ongekende sfeer in De Kuip. Bij voorbaat dank daarvoor!

Entertainment
Om alle supporters die er zondag in de juiste stemming te brengen, is er vanaf 14:00 uur een uitgebreid voorprogramma samengesteld. Voorafgaand aan de wedstrijd vinden zowel aan de gele, blauwe als groene zijde van De Kuip optredens plaats. Let op: elke tribune heeft zijn eigen entertainment en de sectoren zullen dus gesloten blijven. De uitzondering hierop vormen de supporters op de oranje zijde: zij kunnen terecht bij het podium achter de groene zijde. Meer informatie over het voorprogramma lees je hier.

Tot zondagmiddag
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze spannende wedstrijd. Wij wensen jou alvast een mooie wedstrijd toe.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply