Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Fortuna Sittard

on

Feyenoord speelt zaterdagavond thuis tegen Fortuna Sittard (aanvang 19:45 uur). Ben jij er zaterdagavond bij in De Kuip? Check dan in dit bericht de belangrijkste bezoekersinformatie.

Mis geen minuut!
Het stadion is zaterdagavond vanaf 18:15 uur (anderhalf uur voor de aftrap) geopend voor alle supporters. Aan de Olympiazijde kan je nog een uur eerder naar binnen (17:15 uur) en ben je welkom bij onder meer De Vereeniging. Kom indien mogelijk op tijd naar De Kuip, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd en negentig minuten achter het team kan staan.

Alle toegangspoorten toegankelijk
Om een snelle en soepele doorstroming te bevorderen zijn zaterdagavond alle sectorscheidingen geopend en kunnen supporters via alle toegangspoorten het stadion betreden. Dit betreft een pilot, evenals de twee vorige thuisduels. Dit betekent bijvoorbeeld dat je een andere poort zou kunnen kiezen indien bij de jouwe een rij staat. Of wanneer je met de tram bij het stadion aankomt en een kaart hebt voor de Olympiazijde, je niet eerst buitenom hoeft om te lopen maar ook via de poorten aan de Maaszijde naar binnen kan. Uitzonderingen zijn: poort 25 (mindervalidepoort), poort 42-44 (zakelijk + aandeelhouders), Maasgebouw, Fast lane Comfort Lounge en de ingang voor het uitvak.

Eerbetoon Carlo de Leeuw
Kort voor de aftrap vraagt Feyenoord alle aanwezige supporters een minuut lang te klappen voor Carlo de Leeuw, die op 13 februari is overleden. Tevens speelt het team met rouwbanden.

Parkeersituatie Veranda gewijzigd
Op de Veranda (de wijk rondom Pathé De Kuip) geldt vanaf 22 februari 2020 een maximum parkeertijd tijdens wedstrijden (en andere evenementen) in De Kuip. Bezoekers mogen vanaf drie uur voor de wedstrijd tot twee uur na afloop hun auto tot maximaal 90 minuten parkeren in het gebied van de Burgerhoutstraat tot en met de Siem Heidenstraat. De gemeente wil hiermee de overlast van parkeren en verkeer voor bewoners op de Veranda tegengaan. Alle info lees je hier.

Reisinformatie
Alle informatie over je reis naar het stadion en de bereikbaarheid van De Kuip vind je hier.

Wedstrijdbezoek
Alle informatie over het bezoeken van een thuiswedstrijd van Feyenoord vind je hier.

Live
De laatste updates over (het bezoeken van) Feyenoord – Fortuna Sittard volg je online in ons liveblog.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login