Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Fc Utrecht

on

Feyenoord speelt zondagmiddag om 14:30 uur een nieuwe Eredivisiewedstrijd tegen FC Utrecht. Lees hier alle informatie over jouw wedstrijdbezoek. 

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 11:00 uur. Deze zullen vanaf 14:30 uur sluiten.

Toegangsbeleid
De poorten aan de blauwe sector gaan al vanaf 12:00 uur open voor tickethouders van de blauwe zijde. Vanaf 13:00 uur gaan ook de groene, oranje en gele sector open. Toegang is alleen mogelijk via de poorten die vermeld staan op het ticket. De sectorscheidingen blijven dicht.

Zorg dat je op tijd binnen bent!
De Kuip is voor deze wedstrijd volledig uitverkocht. Check daarom jouw favoriete reisplanner en vertrek op tijd van huis zodat je op tijd door de poorten bent. Zo voorkom je lange rijen vlak voor het fluitsignaal, ben je snel op je plek en mis je geen minuut om het team te steunen!

Eenmalige vervanging Peter Houtman als ‘Stem van de Kuip’.
Onze vaste stadionspeaker en clubheld Peter Houtman is er zondag een keer niet bij. De oproep aan supporters om auditie te doen en hem eenmalig te vervangen als de ”Stem van De Kuip’ heeft veel leuke inzendingen opgeleverd. Zaterdag stellen we de winnaar voor via onze kanalen!. Laten we hem/haar zondag een warm welkom geven in De Kuip!

Rookvrij stadion
De Kuip is een rookvrij stadion. Dat betekent dat roken op de binnenring en de tribunes niet is toegestaan. Supporters komen naar het stadion om te genieten van een voetbalwedstrijd. Zowel rokers als niet-rokers. We vragen aan alle rokers om niet te roken in het stadion en rekening te houden met medesupporters die er niet voor hebben gekozen, zodat zij er geen last van ondervinden. Lees hier meer over het rookbeleid.

Houd je (mobile) ticket gereed bij de poorten
Om de snelheid aan de poorten te verhogen vragen we supporters hun (mobile)ticket gereed te houden wanneer zij aankomen bij de poorten van het stadion. Jouw ticket is als ‘mobile ticket’ beschikbaar in de Feyenoord App onder ‘Mijn tickets’. 

Stap op de fiets of reis met het openbaar vervoer
Vermijd de verkeersdrukte op de weg en reis zorgeloos naar De Kuip. Wij adviseren om te kiezen voor de fiets, (deel)scooters, of het openbaar vervoer. Je kunt je fiets of scooter eenvoudig stallen bij de openbare stallingen naast P7/P8 aan de Olympiaweg, onder het stadionviaduct of bij het Topsportcentrum.

Wanneer je de tram of trein neemt, reis je efficiënt en stap je direct voor het stadion uit. Zo vermijd je verrassingen door files als gevolg van verkeersdrukte en kun je onbezorgd genieten van jouw evenement.

Kom je toch met de auto? Rijd samen met andere supporters
Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu. Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere supporters via de widget op deze pagina of ga naar www.feyenoord.nl/samen-rijden. Hier bied je eenvoudig jouw rit aan. Medesupporters bij jou uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via een e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply