Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Fc Utrecht

on

Feyenoord opent woensdag om 21:00 uur het bekertoernooi tegen FC Utrecht in De Kuip. Lees hier alle informatie over jouw wedstrijdbezoek. 

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 13:00 uur. Deze zullen vanaf 21:00 uur sluiten.

Toegangsbeleid
Bij deze wedstrijd kun je alleen naar binnen via de poorten die vermeld staan op je ticket en blijven de sectorafscheidingen gesloten, waardoor het niet mogelijk is om naar een andere zijde te verplaatsen. De poorten aan de blauwe sector gaan al vanaf 18:30 uur open voor tickethouders van de blauwe sector zodat zij kunnen deelnemen aan het voorprogramma in De Vereeniging. De poorten aan de gele, oranje en groene zijde gaan om 19:00 uur open.

Kom je met de auto? Rijd samen met andere supporters
Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu. Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere supporters via de widget op deze pagina of ga naar www.feyenoord.nl/samen-rijden. Hier bied je eenvoudig jouw rit aan. Medesupporters bij jou uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via een e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply