Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Fc Utrecht

on

Feyenoord neemt het zondagmiddag om 16:45 uur op tegen FC Utrecht in de Eredivisie.

Toegang

Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, kan je bij deze wedstrijd vanaf 14:15 tot 15:15 uur het stadion binnen aan de blauwe zijde (42 t/m 44). Je hoeft tot die tijd dus geen gebruik te maken van de poort die op jouw ticket staat. Anderhalf uur voor de wedstrijd (vanaf 15:15 uur) openen de overige poorten aan de gele, groene en oranje zijde en kan je alleen nog naar binnen via de zijde die op je toegangskaart staat.


Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 13:15 uur. 

Entertainment

Bij de Vereeniging draaien verschillende DJ’s voorafgaand aan de wedstrijd een ideale muzikale mix ter voorbereiding op de wedstrijd. Toegang voor iedereen met een wedstrijdkaart.

Kom op tijd!

Vanwege de drukbezochte wedstrijd, werkzaamheden aan de Roseknoop en beperkte parkeergelegenheid wordt bezoekers geadviseerd om vroegtijdig te vertrekken en met het openbaar vervoer te reizen. Voor bezoekers die met het OV komen raden wij aan om ruim voor vertrek een reisplanner te raadplegen. Bezoekers die met de auto komen worden verzocht de instructies van de verkeersregelaars en de tekstkar op te volgen. Meer informatie over de werkzaamheden vind je hier. Kijk op rotterdamonderweg.nlRET.nl of je eigen verkeersapp voor actuele reisinformatie

Tot zondagmiddag

Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze spannende wedstrijd. Wij wensen jou een mooie wedstrijd toe.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply