Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Fc Twente

on

Feyenoord speelt zondag om 14:30 uur de thuiswedstrijd in de Eredivisie tegen FC Twente. We zien jou graag weer in De Kuip voor een mooie middag. Graag informeren we jou over deze wedstrijd.  

Toegang

Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, kan je bij deze wedstrijd bij elke reguliere poort naar binnen. De sectorscheidingen zijn geopend bij aanvang wedstrijd. Alleen de hekken rondom het uitvak zouden dicht kunnen worden gedaan als de situatie dit vereist. In dat geval is er een omloop mogelijk via de binnenring van de Groene zijde.

De poorten van het stadion zijn vanaf 13:00 uur geopend, anderhalf uur voor de aftrap. De poorten 40 t/m 42 (blauwe zijde) vanaf 12:00 geopend. De loketten van Service & Tickets zijn al geopend vanaf 11:00 uur. Bij de poorten van het stadion wordt gevraagd om jouw wedstrijdkaart. Zorg dat je die bij de hand hebt bij de poort, dit versnelt de instroom.Vervroegde opening De Vereeniging
De poorten 40 t/m 42 aan de blauwe zijde gaan zoals vermeld al om 12:00 uur open. Buiten bij de Vereeniging (bruine kroeg) aan de Olympiazijde draait DJ Marco voorafgaand aan de wedstrijd een ideale muzikale mix ter voorbereiding op de wedstrijd. Bij de Vereeniging staat een groot terras opgesteld met verschillende barretjes waar de keel gesmeerd kan worden. Toegang voor iedereen met een wedstrijdkaart.

 
Tassenbeleid

Wegens het aangescherpte tassenbeleid gelden er specifieke regels voor een bezoek aan het stadion. Alleen tassen van A4-formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) worden toegelaten. Tassen (of koffers of andere goederen) groter dan een A4’tje zullen (op eigen risico) worden ingenomen. Na afloop van de wedstrijd is het mogelijk om de ingenomen objecten weer op te halen.

Vervoer

Kom met de (deel)fiets, (deel)scooter of het openbaar vervoer naar het stadion. Voor de fietsers en scooters is er een gratis fietsenstalling op P4 en onder het Stadionviaduct met toezicht. Reis je met het OV? Op de wedstrijddag stoppen er treinen op Station Stadion.

Zet je iemand af of word je afgezet? De algemene informatie rondom bereikbaarheid vind je hier.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply