Nieuws

Bezoekersinformatie | Feyenoord – FC Twente

on

Het is eindelijk weer tijd voor een thuiswedstrijd! Na ruim een half jaar keert de Eredivisie terug in De Kuip, waar FC Twente zondag om 14:30 uur de tegenstander is. Kom je ook naar het stadion? Neem dan alle informatie in dit bericht goed door.

Houd je aan de regels
Feyenoord verzoekt alle supporters om zich zondag aan de regels en richtlijnen te houden die van kracht zijn ter bestrijding van het coronavirus. De club volgt hierin de lijn van het RIVM. Dit betekent onder meer dat alle bezoekers anderhalve meter afstand van elkaar dienen te houden, tenzij je uit hetzelfde huishouden komt. Bezoekers uit hetzelfde huishouden mogen net als jongeren onder 18 jaar naast elkaar zitten.

Print jouw tickets (seizoenkaarten niet geldig)
De seizoenkaart die seizoenkaarthouders onlangs thuis hebben ontvangen is voor deze wedstrijd niet geldig. Je hebt alleen toegang met de door jou geclaimde kaart. Deze kun je downloaden en uitprinten wanneer je via jouw account in de Ticketshop klikt op ‘mijn bestellingen’. Parkeerjaarkaarten zijn wél geldig bij deze wedstrijd.

Gespreid naar binnen
De poorten van het stadion gaan zondag om 13:00 uur open (Olympiazijde om 12:30 uur). Vanwege de coronamaatregelen vraagt Feyenoord aanwezige supporters om gespreid het stadion binnen te gaan. Supporters met een kaart ontvangen vrijdag per mail een tijdsperiode die aangeeft van hoe laat tot hoe laat hen geadviseerd wordt zich te melden bij de poorten, zodat de anderhalve meter afstand gewaarborgd kan blijven.

Vervoer
Feyenoord adviseert supporters indien mogelijk zoveel mogelijk met de fiets of scooter naar het stadion te komen. Reis je met het OV? Houd je dan ook daar aan de regels en richtlijnen. De RET zet extra trams in richting halte Stadion Feyenoord (tram 12).

Betaal met PIN
Het is zondag niet mogelijk om cash te betalen in De Kuip. Zorg dus dat je kunt pinnen indien je munten en consumpties wil aanschaffen.

Feyenoord Fanshops
Wil jij jouw Feyenoord-collectie uitbreiden? Kom dan voor je wedstrijdbezoek langs in een van onze Feyenoord Fanshops! In de Feyenoord Fanshop Marathon vind je alle nieuwe collecties voor het seizoen 2020-2021, waaronder ook het thuistenue waar de selectie zondag in zal aantreden tegen FC Twente.

Feyenoord Fanshop Stadion (in het Topsportcentrum) is omgetoverd tot een tijdelijke outlet waar je oude producten tegen lage prijzen kunt scoren. Zo vind je hier casual items en adidas wedstrijd- en trainingskleding van voorgaande seizoenen. Daarnaast kun je hier ook terecht voor (afgeprijsde) Feyenoord-accessoires. Deze Fanshop is zondag vanaf 11:30 uur tot 17:15 uur geopend.

Rookvrij stadion
Sinds 1 juli 2020 zijn alle stadions in de Nederlandse Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rookvrij. Dat betekent voor jouw bezoek aan De Kuip dat het vanaf seizoen 2020/2021 verboden is te roken op de tribune, binnenring en trappen. Roken op de buitenring is nog wel toegestaan in het stadion.

Gezondheidscheck
Feyenoord vraagt alle bezoekers om voor hun komst naar De Kuip de gezondheidscheck goed door te nemen. Het is belangrijk dat je alle vragen met ‘nee’ kan beantwoorden. De gezondheidscheck vind je hier.

Meer informatie over de corona-maatregelen in combinatie met jouw bezoek aan De Kuip aanstaande zondag vind je hier.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login