Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – FC Porto

on

Feyenoord speelt komende donderdag tegen FC Porto de eerste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Met als doel weer een speciale Europa Cup-avond met hopelijk goede afloop te beleven zoals ook in de voorrondes het geval was, informeert Feyenoord alle supporters die naar De Kuip komen graag over enkele zaken die donderdag in en rondom het stadion van toepassing zijn.

Vroeg aanvangstijdstip
Feyenoord adviseert alle supporters om rekening te houden met het vroege aanvangstijdstip. De aftrap is donderdag al om 18:55 uur. De poorten van het stadion gaan om 17:25 uur open (anderhalf uur voor de aftrap). Een deel van het stadion gaat al om 16:00 uur open en je kan voor een hapje en drankje terecht bij De Vereeniging. Alle details hierover lees je hier.

Reisinformatie
Alle informatie over je reis naar het stadion en de bereikbaarheid van De Kuip vind je hier.

Wedstrijdbezoek
Alle informatie over het bezoeken van een thuiswedstrijd van Feyenoord vind je hier.

Kom ook naar De Kuip!
Nog geen kaarten voor de kraker tegen FC Porto? Bestel deze dan hier en beleef deze Europese avond in De Kuip! Let op: bestel alleen kaarten via de officiële Ticketshop van Feyenoord. De club kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login