Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Fc Midtjylland

on

Feyenoord speelt donderdag om 18:45 uur de thuiswedstrijd in de Europa League tegen FC Midtjylland. We zien jou graag weer in De Kuip voor een mooie Europese voetbalavond. Graag informeren we jou over deze wedstrijd.

Toegang

Jouw seizoenkaart is deze wedstrijd niet geldig. Je hebt alleen toegang via het gekochte wedstrijdticket. Je kunt jouw ticket downloaden via jouw account in de Ticketshop. Vanwege het vroege tijdstip adviseren we je om je tijdig te melden bij de poort. De poort staat vermeld op jouw ticket. Zo voorkom je dat je te laat binnen bent voor de aftrap.

Deel stadion om 16:00 uur open

De aftrap is om 18:45 uur, maar een deel van het stadion gaat al om 16:00 uur open zodat alle supporters zich optimaal kunnen voorbereiden en gezamenlijk kunnen toeleven naar deze wedstrijd. Vanaf 16:00 uur kunnen alle supporters met een wedstrijdticket naar binnen via de poorten 26 t/m 33. Vanaf 17:15 uur zijn alle poorten van het stadion geopend, maar heb je alleen nog toegang tot je eigen sector. De loketten van Service & Tickets zijn al geopend vanaf 13:00 uur.

Tot 17:15 uur toegang voor iedereen

Heb je een kaart voor de Maas- of Willem van Hanegem-tribune? Dan ben je uiteraard ook welkom op de buitenring van de gele zijde en bij De Vereeniging (blauw) waar twee podia staan en verschillende artiesten optreden. Zorg dat je wel uiterlijk 17:15 uur binnen bent. Na dit tijdstip is het niet meer mogelijk om binnen de poorten naar de gele of blauwe zijde te gaan. Na afloop van de optredens is het uiteraard de bedoeling weer terug te gaan naar de eigen sector en vak. De club rekent hierin op ieders medewerking. Bij de poorten van het stadion wordt gevraagd om jouw wedstrijdkaart. Zorg dat je die bij de hand hebt bij de poort, dit versnelt de instroom. 

Entertainment in De Vereeniging en Legioenzaal Outdoor

Een hernieuwde samenwerking tussen de club, FSV De Feijenoorder en De Legioenzaal heeft ervoor gezorgd dat onder meer de Rotterdamse top-dj DJ Panic en rapper Seaneman komen optreden. Er  wordt muzikaal afgetrapt door de inmiddels befaamde Legioenzaal-DJ Bebolder. Tussendoor laat Seaneman zijn Rotterdamse rapgeluid over de gele zijde klinken, waarbij hij een hardstyle-primeur heeft. Om 17:00 uur is het de beurt aan headliner DJ Panic om dat laatste zetje te geven richting een kolkende Kuip.

De Vereeniging

Voor voor Hollandse gezelligheid kan je terecht in bruin café De Vereeniging. De Rotterdamse zanger Nick Koot brengt van 16:45 – 17:15 uur en van 17:30 – 18:15 uur de sfeer erin. Vooraf en tussendoor draait DJ Zig, die een breed scala aan bekende (meezing)-hits met zich meebrengt. Bij een bruin café mogen de bitterballen uiteraard niet ontbreken!

Tassenbeleid

Wegens het aangescherpte tassenbeleid gelden er specifieke regels voor een bezoek aan het stadion. Alleen tassen van A4-formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) worden toegelaten. Tassen (of koffers of andere goederen) groter dan een A4’tje zullen (op eigen risico) worden ingenomen. Na afloop van de wedstrijd is het mogelijk om de ingenomen objecten weer op te halen.

Vervoer

Kom met de (deel)fiets, (deel)scooter of het openbaar vervoer naar het stadion. Voor de fietsers en scooters is er een gratis fietsenstalling op P4 en onder het Stadionviaduct met toezicht. Reis je met het OV? Op de wedstrijddag stoppen er treinen op Station Stadion.

Zet je iemand af of word je afgezet? De algemene informatie rondom bereikbaarheid vind je hier.

Auto
Tijdens dit evenement is het druk rondom het stadion. Houd hier rekening mee als je met de auto komt en neem voldoende tijd in acht om de parkeerlocatie te bereiken.

Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats, bestel dan een parkeerkaart voor vertrek. Parkeren in de buurt van De Kuip is € 18,-. BESTEL HIER JOUW PARKEERKAART

De parkeercapaciteit rondom De Kuip is beperkt. Als je zonder parkeerkaart naar het stadion komt, dan adviseren we om naar P+R Beverwaard te rijden en hier gratis je auto te parkeren. Je reist, ook gratis, met de tram binnen vijftien minuten naar De Kuip.

Overig
Sinds 1 juli 2020 zijn alle stadions in de Nederlandse Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rookvrij. Het is om die reden dus niet toegestaan te roken op de tribune, binnenring en trappen van Stadion Feijenoord, De Kuip. Daarnaast willen we alle supporters vragen de trappen vrij te houden om een goede doorstroming te kunnen waarborgen. Evenals bij de voorgaande Europese thuiswedstrijden zijn er ook donderdag bij Feyenoord – FC Midtjylland netten geplaatst rondom het veld, met uitzondering van de Olympiazijde.

Alvast dank voor jouw medewerking en tot donderdag!

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply