Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Fc Emmen

on

Feyenoord trapt de maand februari af met een thuiswedstrijd tegen FC Emmen (aanvang 19:45 uur). Ben jij er zaterdagavond bij in De Kuip? Check dan in dit bericht de belangrijkste bezoekersinformatie.

Mis geen minuut!
Het stadion is zaterdagavond vanaf 18:15 uur (anderhalf uur voor de aftrap) geopend voor alle supporters. Aan de Olympiazijde kan je nog een uur eerder naar binnen (17:15 uur) en ben je welkom bij onder meer De Vereeniging. Kom indien mogelijk op tijd naar De Kuip, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd en negentig minuten achter het team kan staan.

Spoorwerkzaamheden
Vanwege een defect spoor in de Willemspoortunnel rijden de komende dagen minder treinen tussen Rotterdam Centraal en Dordrecht. De pendelregeling van en naar Rotterdam Stadion blijft – in aangepaste vorm – gewoon van kracht. Enkele treinen zullen op een ander tijdstip vertrekken dan oorspronkelijk gepland. Op www.ns.nl staan de bijgewerkte tijden aangegeven, advies is om deze informatie aan te houden. Tevens zet de NS op de stations Rotterdam Centraal en Dordrecht extra personeel in vanwege de verwachte drukte.

Alle toegangspoorten toegankelijk
Om een snelle en soepele doorstroming te bevorderen zijn zaterdagavond alle sectorscheidingen geopend en kunnen supporters via alle toegangspoorten het stadion betreden. Dit betreft een pilot, evenals in de vorige thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Dit betekent bijvoorbeeld dat je een andere poort zou kunnen kiezen indien bij de jouwe een rij staat. Of wanneer je met de tram bij het stadion aankomt en een kaart hebt voor de Olympiazijde, je niet eerst buitenom hoeft om te lopen maar ook via de poorten aan de Maaszijde naar binnen kan. Uitzonderingen zijn: poort 25 (mindervalidepoort), poort 42-44 (zakelijk + aandeelhouders), Maasgebouw, Fast lane Comfort Lounge en de ingang voor het uitvak.

50% korting op wedstrijdshirts
Heb je voor de wedstrijd tijd om even langs te komen in de Fanshops? Doe dit dan zeker, want je profiteert van liefst 50% korting op het thuis- en uitshirt van dit seizoen. Online shoppen doe je hier.

Reisinformatie
Alle informatie over je reis naar het stadion en de bereikbaarheid van De Kuip vind je hier.

Wedstrijdbezoek
Alle informatie over het bezoeken van een thuiswedstrijd van Feyenoord vind je hier.

Bron: FEYENOORD.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login