Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Cambuur Leeuwarden

on

Eindelijk: de tijd van (deels) lege stadions is voorbij. Feyenoord is blij dat het De Kuip weer volledig mag vullen, te beginnen dit weekend tegen SC Cambuur. Die massale steun werd de afgelopen maanden zeer gemist, zeker ook door de spelers en staf. Kom jij zondag ook naar het stadion? Neem dan onderstaande bezoekersinformatie goed door.

Coronatoegangsbewijs noodzakelijk
Voor het bezoeken van deze wedstrijd dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs. Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of coronacheck.nl. Supporters met een wedstrijdkaart kunnen via ‘Testen voor toegang’ een afspraak maken voor een (gratis) sneltest. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen.

Tijdsloten
Vanwege de huidige coronamaatregelen vragen wij supporters gespreid naar binnen te gaan. Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, adviseren wij jou om je in jouw tijdsvak te melden bij de poort, het tijdsvak hebben wij jou per e-mail toegezonden. De poort staat vermeld op jouw ticket. De poorten van het stadion zijn vanaf 12:30 uur geopend, twee uur voor de aftrap. De loketten van Service & Tickets zijn al geopend vanaf 11:00 uur.

Houd je ticket, coronabewijs en ID gereed
Bij de poorten van het stadion wordt om drie zaken gevraagd: een wedstrijdkaart, een geldig ID-bewijs en een negatieve test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app of per mail. Let op: download en controleer voor vertrek al je QR-code en zet deze in de CoronaCheck-app en in het geval van een vaccinatiebewijs op ‘NL’. Zorg bovendien dat je de drie hierboven genoemde zaken gereed hebt bij de poort; dit versnelt de instroom.

Tassenbeleid
Wegens het aangescherpte tassenbeleid gelden er specifieke regels voor een bezoek aan het stadion. Alleen tassen van A4 formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10,0 cm) worden toegelaten. Tassen (of koffers of andere goederen) groter dan A4 zullen (op eigen risico) worden ingenomen. Na afloop van de wedstrijd is het mogelijk om de tas weer op te halen.

Vervoer 
Feyenoord adviseert supporters indien mogelijk zoveel mogelijk met de fiets, scooter of het openbaar vervoer naar het stadion te komen. Voor de fietsers en scooters is er een gratis bewaakte fietsenstalling op P4. Reis je met het OV? Houd je dan ook daar aan de regels en richtlijnen. Het dragen van een mondkapje is verplicht. 

Trein
Reis je met de trein? Op de wedstrijddag stoppen er treinen op Station Stadion, plan je reis via ns.nl.

Auto
Kom je met de auto? Bereid je reis dan goed voor en reserveer (wanneer mogelijk) een parkeerplek rondom De Kuip.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply