Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Cambuur Leeuwarden

on

Feyenoord speelt donderdag om 20:00 uur de thuiswedstrijd in de Eredivisie tegen SC Cambuur. We zien jou graag weer in De Kuip voor een mooie voetbalavond.

Viering jubileum Justin Bijlow 

Justin Bijlow is een geboren Feyenoorder die al sinds de F-pupillen bij onze mooie club speelt. Hij stroomde in 2016 door vanuit de jeugdopleiding, waarna hij op 13 augustus 2017 zijn officiële debuut maakte in Feyenoord 1. Op 22 oktober 2022 keepte het kind van de club tijdens de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard zijn 100ste officiële wedstrijd. Namens alle aanwezigen, maar ook de supporters thuis willen wij onze nummer 1. hier graag voorafgaand aan de wedstrijd officieel voor bedanken!

Toegang

Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, adviseren we je tijdig te melden bij de poort. De poort staat vermeld op jouw ticket. De poorten van het stadion zijn vanaf 18:30 uur geopend, anderhalf uur voor de aftrap. Klik hier voor een plattegrond van De Kuip.

Voor deze wedstrijd zijn alle poorten (met uitzondering van poort 25, Entree Maasgebouw en het uitvak) voor iedereen toegankelijk. Je bent niet verplicht de poortrange op je wedstrijdkaart te volgen. Als jouw poort druk is, krijg je via een rustigere poort ook toegang. De loketten van Service & Tickets zijn al geopend vanaf 13:00 uur.

Vervroegde opening en entertainment De Vereeniging

De poorten aan de blauwe zijde (40 t/m 42) gaan al om 18:00 uur open. Buiten bij de Vereeniging (bruine kroeg) aan de Olympiazijde draait DJ Marco voorafgaand aan de wedstrijd een ideale muzikale mix ter voorbereiding op de wedstrijd. Bij de Vereeniging staat een groot terras opgesteld met verschillende barretjes. Toegang voor iedereen met een wedstrijdkaart.

Afsluiting

De Maastunnel is van 17 oktober tot 12 novembervan Noord naar Zuid dicht voor autoverkeer. Daarnaast is de A29 richting Bergen op Zoom twee nachten (van donderdag 10 november tot zaterdag 12 november) dicht vanaf Oud-Beijerland tot Numansdorp. De afsluiting is steeds van 22:00 uur tot 05:00 uur.

Verbetering snelheid publiekscatering

Publiekscatering is over op een nieuwe maat beker; 0,4L. De keuze voor een 0,3L en een 0,5L beker bij het bestellen van bier en frisdranken vervalt. Voor Feyenoord-supporters betekent dit dat zij bij thuiswedstrijden bij de counters dranken van 0,4L krijgen. Met de introductie van deze nieuwe maat beker verwacht Stadion Feijenoord de snelheid en daarmee de service aan bezoekers te kunnen verhogen. De prijs voor 0,4L Heineken Bier is € 4,25 en voor 0,4L frisdanken en water € 3,95.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply