Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Atlético Madrid

on

Feyenoord speelt dinsdag om 21:00 uur de volgende thuiswedstrijd in de Champions League. Om alle supporters optimaal warm te maken voor de kraker tegen Atlético Madrid heeft de club wederom een uitgebreid voorprogramma samengesteld. Lees hier alle informatie rondom jouw wedstrijdbezoek.

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 13:00 uur. Deze zullen vanaf 21:00 uur sluiten.

Toegangsbeleid
Om 18:00 uur begint het voorprogramma en worden de poorten aan de groene, blauwe en gele zijde geopend. De sectorscheidingen blijven tijdens deze wedstrijd gesloten. Tickethouders van de groene, blauwe en gele zijde dienen uitsluitend gebruik te maken van de poorten die vermeld staan op hun tickets.

Tickethouders van de oranje zijde hebben de mogelijkheid om tot 19:30 uur toegang te verkrijgen via de poorten aan de groene zijde, om daar te kunnen deelnemen aan het voorprogramma. Op vertoon van hun ticket kunnen zij via de buitenring terugkeren naar de oranje zijde. Na 19:30 uur zullen ook de poorten aan de oranje zijde openen. Let op: na 19:30 uur is het dus niet meer mogelijk voor tickethouders van de oranje zijde om deel te nemen aan het voorprogramma aan de groene zijde.

Vertrek op tijd en mis geen minuut van de wedstrijd
Er wordt veel drukte verwacht in het verkeer rondom De Kuip. Om die reden adviseert de club om bijtijds te vertrekken. Ga goed voorbereid op weg, vertrek op tijd en zorg dat je op tijd bij De Kuip bent want ook aan de poorten kan het druk zijn. Zo mis je geen minuut van de wedstrijd.

Kom gezellig langs bij het voorprogramma
Vanaf 18:00 uur gaan de lampen aan en zijn supporters van harte welkom om deel te nemen aan het (muzikale) voorprogramma. Op drie zijdes van het stadion worden podia opgebouwd voor diverse optredens. Bovendien zijn er extra tapstations en foodtrucks aanwezig om te genieten van een lekker hapje en drankje. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een onvergetelijke avond!

Stage op de gele zijde: Legioenzaal Outdoor
18:00 – 18:30 uur DJ Icon
18:30 – 19:00 uur Resolute
19:00 – 19:45 uur DJ Promo
19:45 – 20:30 uur DJ The Viper

Stage op de blauwe zijde: De Vereeniging
18:00 – 19:00 uur DJ Zig
19:00 – 19:30 uur Bob Offenberg
19:30 – 19:45 uur DJ Zig
19:45 – 20:15 uur Bob Offenberg
20:15 – 20:30 uur DJ Zig

Stage op de groene zijde
18:00 – 19:00 uur DJ Sven/Marco
19:00 – 19:30 uur Zuidstrijders
19:30 – 20:00 uur Roets
20:00 – 20:30 uur Zuidstrijders

Werkzaamheden op en rondom Rotterdam Centraal (23 okt t/m 4 dec)
Vanwege werkzaamheden rondom Rotterdam centraal rijden er geen directe Intercity-verbindingen tussen Eindhoven Centraal, Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal. Reizigers dienen over te stappen. Daarnaast zijn er op het traject Rotterdam Centraal en Dordrecht minder Intercity’s en Sprinters in bedrijf. Check je reisplanner en houdt rekening met extra reistijd.

Geen treinen tijdens de volgende eredivisiewedstrijd tegen PSV (3 dec)
Ook willen we supporters er alvast van op de hoogte stellen dat er rondom de volgende eredivisiewedstrijd tegen PSV geen treinen vanaf en naar Rotterdam Centraal zullen rijden. Er rijden dus ook geen treinen naar halte Rotterdam Stadion naast De Kuip. Supporters die reizen vanuit regio Rotterdam wordt geadviseerd om zoveel mogelijk lopend, met de (deel)fiets, (deel)scooter of tram naar het stadion te reizen. Voor bezoekers van buiten de regio is het advies om met de auto te reizen en te parkeren op P10 Beverwaard of P13 Qpark Zorgboulevard.

Op de website van de NS lees je de laatste informatie rondom de werkzaamheden op Rotterdam Centraal.

Beperkte parkeergelegenheid rondom De Kuip
Vanwege de beperkte parkeergelegenheid wordt geadviseerd om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto? Houd dan rekening met extra reistijd richting het stadion. Verkeersregelaars rondom het stadion wijzen je de weg. Volg hun instructies om gemakkelijk op de juiste plek te komen.

Tot dinsdagavond!
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze wedstrijd. Wij wensen je alvast een mooie Champions League avond toe!

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply