Bezoekersinformatie Feyenoord – AS Roma

on

Feyenoord neemt het donderdagavond om 18:45 uur op tegen AS Roma in de kwartfinale van de Europa League.

Toegang

Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, kan je bij deze wedstrijd tot 17:15 uur het stadion binnen aan de blauwe zijde (42 t/m 44). Je hoeft tot die tijd dus geen gebruik te maken van de poort die op jouw ticket staat. Anderhalf uur voor de wedstrijd (vanaf 17:15 uur) openen de overige poorten aan de gele en groene zijde en kan je alleen nog naar binnen via de zijde die op je toegangskaart staat.


Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 13:00 uur.

Mobile Tickets

Ook bij Feyenoord – AS Roma kunnen supporters weer gebruik maken van mobile tickets. Dit geldt alleen voor supporters die bij hun bestelling hebben gekozen voor de afleverwijze mobile ticket. Bekijk jouw mobile ticket gemakkelijk via de Feyenoord App of in de Feyenoord Ticketshop onder ‘Mijn Tickets’. Printen is dus niet meer noodzakelijk. Klik hier voor meer informatie. 

Entertainment

Bij de Vereeniging draait een DJ voorafgaand aan de wedstrijd een ideale muzikale mix om alvast in de sfeer te komen . Toegang voor iedereen met een wedstrijdkaart tot 17:15 uur. Hierna alleen toegang voor supporters met een toegangskaart voor de blauwe zijde.  

Wedstrijdsjaal 

Maak jouw bezoek aan de wedstrijd compleet en draag bij aan de sfeer in De Kuip. Shop de wedstrijdsjaal van Feyenoord – AS Roma voor €15,- in de Feyenoord Fanshop!

Kom op tijd!

De wedstrijd wordt drukbezocht en vanwege de avondspits, werkzaamheden aan de Roseknoop en beperkte parkeergelegenheid wordt geadviseerd om vroegtijdig te vertrekken en met het openbaar vervoer te reizen. Voor bezoekers die met het OV komen raden wij aan om ruim voor vertrek een reisplanner te raadplegen. Bezoekers die met de auto komen worden verzocht de instructies van de verkeersregelaars en de tekstkar op te volgen. Meer informatie over de werkzaamheden vind je hier. Kijk op rotterdamonderweg.nl, RET.nl of je eigen verkeersapp voor actuele reisinformatie.Tot donderdagavond
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze spannende wedstrijd. Wij wensen jou een mooie avondwedstrijd toe.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply