Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Almere City

on

Feyenoord speelt komende zondag om 14:30 uur tegen Almere City. We ontvangen je graag in De Kuip voor een mooie wedstrijd, die extra bijzonder is want het is tevens de jaarlijkse Sophiawedstrijd. Lees hier alle informatie rondom jouw wedstrijdbezoek.

Steun het Sophia Kinderziekenhuis met jouw bijdrage!
De wedstrijd staat in het teken van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Tijdens deze wedstrijd nodigt de club kinderen die in behandeling zijn, samen met hun familie uit voor een onvergetelijke middag in De Kuip. Ook collecteren we dit jaar voor Sophia Media. Met het opgehaalde geld kunnen zij de kinderen, ondanks hun langdurige aanwezigheid in het ziekenhuis, een ontwikkeling bieden die zo veel mogelijk lijkt op het leven buiten de muren van het ziekenhuis. Doneren kan alvast via de onderstaande button. DOE EEN BIJDRAGE!

Toegang (A-wedstrijd)
Feyenoord hanteert met ingang van komend weekend een nieuw toegangsbeleid voor thuiswedstrijden. Vanaf nu wordt onderscheid gemaakt tussen twee categorieën wedstrijden (A en B). De wedstrijd tegen Almere is een A-wedstrijd. Meer informatie over het nieuwe toegangsbeleid vind je hier.

Tickethouders van de groene, oranje en blauwe sector kunnen deze wedstrijd al om 12:00 uur naar binnen aan de blauwe zijde om gezellig een drankje te doen bij de Vereeniging. Vanaf 13:00 uur gaan de overige sectoren ook open en is toegang enkel nog mogelijk via de vermelde poorten op je ticket en zijn de sectorscheidingen gesloten.  

De sectorscheidingen van de gele sector blijven dicht. Tickethouders van de blauwe, groene en oranje sector van het stadion hebben dus geen toegang tot de gele sector; dit geldt tevens andersom voor tickethouders van de gele sector.

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 11:00 uur. Deze zullen vanaf 14:30 uur sluiten.  

Werkzaamheden Roseknoop
Let op: van 1 mei tot en met 31 oktober 2023 is onder andere de Laan op Zuid bij het Varkenoordseviaduct afgesloten voor auto’s trams en bussen. Ga voor alle werkzaamheden, de omleidingen én alternatieven naar: http://www.rotterdamonderweg.nl/roseknoop en RET.nl/roseknoop

Gewijzigde tramsituatie (in- en uitstaphalte)
Er rijden trams tussen Maashaven en P+R Beverwaard waarbij halte Breeplein de nieuwe tijdelijke halte is om uit te stappen. Vanaf deze halte kun je naar De Kuip lopen via de aangegeven routes. Vanuit het centrum vertrekken dus geen trams richting De Kuip. Bezoekers die vanuit het centrum reizen kunnen met de metro naar station Maashaven en daar op de tram stappen. Tramlijnen 2, 20, 23 en 25 hebben wijzigingen bij de Roseknoop.

Kijk op rotterdamonderweg.nlRET.nl/roseknoop of je eigen verkeersapp voor actuele reisinformatie.

Openbaar vervoer vanuit Rotterdam Centrum naar de Kuip
Voor supporters die vanuit Rotterdam Centrum naar De Kuip willen reizen, wordt naast de gewijzigde tramroute vanaf station Maashaven ook geadviseerd om op de trein te stappen vanaf Rotterdam Centraal of Station Blaak en uit te stappen op halte Stadion Feijenoord.

Beperkte parkeergelegenheid rondom De Kuip
Vanwege de beperkte parkeergelegenheid wordt geadviseerd om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Kom je toch met de auto? Houd dan rekening met extra reistijd richting het stadion. Verkeersregelaars rondom het stadion wijzen je de weg. Volg hun instructies om gemakkelijk op de juiste plek te komen. Alle parkeerterreinen rondom het stadion blijven gewoon bereikbaar.

Nieuwe biercounters op de binnenring
Om jou op de snelst mogelijke manier van je drankje te voorzien, zijn de koffiecounters op de binnenring vervangen door biercounters. Hier kun je uitsluitend bier halen, vers getapt met het nieuw geïnstalleerde raptap-systeem. Hiermee kunnen we snel meerdere biertjes tegelijk tappen. Wil je graag koffie bestellen? Dan helpen we je graag bij een van onze reguliere drankcounters.

Tot zondagmiddag
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze wedstrijd. Wij wensen je alvast een mooie wedstrijd toe.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply