Nieuws

Bezoekersinformatie Feyenoord – Ajax

on

Feyenoord neemt het woensdagavond om 20:00 uur op tegen Ajax in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. 

Toegang

Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, adviseren we je tijdig te melden bij de poort. De poort staat vermeld op jouw ticket. De poorten aan de gele zijde (26 t/m 33) zijn alleen toegankelijk voor supporters met een kaart voor een van de vakken op deze sector. De supporters met een kaart voor overige zijdes kunnen naar binnen via de poorten 33 t/m 41 en 53 t/m 58 ongeacht welk vak je hebt. Alle zijdes gaan 3 uur (17:00 uur) voor aanvang van de wedstrijd open. Vanaf 18:30 uur kan je alleen nog naar binnen bij je eigen sector. De overige poorten van het stadion zijn vanaf 18:30 uur geopend.

Klik hier voor de plattegrond van De Kuip. De loketten van Service & Tickets zijn geopend vanaf 13:00 uur.

Mobile tickets!

Ook bij Feyenoord – Ajax kunnen supporters weer gebruik maken van mobile tickets. Dit geldt alleen voor supporters die bij hun bestelling hebben gekozen voor de afleverwijze mobile ticket. Bekijk jouw mobile ticket gemakkelijk via de Feyenoord App of in de Feyenoord Ticketshop onder ‘Mijn Tickets’. Printen is dus niet meer noodzakelijk. Wil je toch liever een pdf E-ticket uitprinten zoals voorheen mogelijk was? Ga dan op een desktop naar ‘Mijn Tickets’ in de Feyenoord Ticketshop en download je ticket. Klik hier voor meer informatie.

Entertainment

Voor de wedstrijd kan je genieten van een gevarieerd aanbod aan muziek op de verschillende zijdes. Waaronder van hardcore op de gele zijde, Hollandse muziek bij De Vereeniging en urban/rap op het podium op de groene zijde. Vanaf 3 uur voor de wedstrijd (17:00 uur) kan je bij de verschillende zijdes terecht voor de ideale voorbereiding op de Klassieker. 

Let op: voor deze wedstrijd geldt dat Legioenzaal Outdoor aan de gele zijde alleen toegankelijk is voor supporters met een kaart voor een van de vakken op deze sector. Supporters met een kaart voor een van de andere zijdes kunnen terecht op de blauwe en groene sector.

Vlaggenactie
Bij deze wedstrijd vindt er een vlaggenactie plaats op de Olympiazijde. Mede namens het sfeerteam van FSV De Feijenoorder het verzoek na afloop van de wedstrijd de vlag mee naar beneden te nemen en (droog) bij de trapopgang te leggen. Let op: de vlag is eigendom van de supportersvereniging; het is dus niet de bedoeling deze mee naar huis te nemen!

Fanshops

De beide fanshops bij het stadion sluiten tijdelijk om 16:00 uur vanwege veiligheidsmaatregelen. Rond 18:30 uur gaan de fanshops weer open tot aanvang van de wedstrijd en na de wedstrijd zullen beide fanshops ook geopend zijn.

Kom op tijd!

Vanwege een drukke avondspits wordt bezoekers geadviseerd om vroegtijdig te vertrekken en met het openbaar vervoer te reizen. Voor bezoekers die met het OV komen raden wij aan om ruim voor vertrek een reisplanner te raadplegen. Bezoekers die met de auto komen worden verzocht de instructies van de verkeersregelaars en de tekstkar op te volgen.

Overige informatie
Evenals bij de vorige Klassieker hangen er in het stadion netten tussen het veld en de tribunes, dit keer met uitzondering van de Olympiazijde.

Werkzaamheden aan de Roseknoop

Vanaf 9 januari zijn er werkzaamheden rondom het kruispunt de Roseknoop. Er zijn omleidingen voor auto, tram en bus. Houd bij je bezoek aan ons daarom rekening met een langere reistijd. Meer informatie over de werkzaamheden vind je hier. Kijk op rotterdamonderweg.nlRET.nl of je eigen verkeersapp voor actuele reisinformatie.

Tot woensdagavond!
Alvast bedankt voor jouw support tijdens deze spannende wedstrijd. Wij wensen jou alvast een mooie avondwedstrijd toe.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply