Feyenoordinbeeld

BEZOEKERSINFORMATIE FEYENOORD – ADO DEN HAAG

on

Feyenoord sluit deze week de eerste seizoenshelft af met twee avondwedstrijden in De Kuip, te beginnen vanavond (woensdag) voor de beker tegen ADO Den Haag. Bij een overwinning plaatst het team van trainer Giovanni van Bronckhorst zich voor de kwartfinales van het toernooi. Kom je vanavond naar het stadion? In dit bericht lees je de belangrijkste bezoekersinformatie voor Feyenoord – ADO Den Haag (aanvang 20:45 uur).

.

Treinen stoppen op Rotterdam Stadion

In tegenstelling tot bij de twee eerdere thuiswedstrijden van deze maand stoppen er vanavond – ondanks de werkzaamheden aan het spoor – wel treinen op station Rotterdam Stadion. Check de NS reisplanner op www.ns.nl voor het meest actuele reisadvies.

.

Stadion open om 19:15 uur

In verband met de verwachte drukte adviseert Feyenoord alle bezoekers om bijtijds naar De Kuip te komen. Vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de bekerwedstrijd. De poorten van het stadion gaan om 19:15 uur open, anderhalf uur voor de wedstrijd.

.

Openbaar vervoer

Feyenoord raadt bezoekers van de wedstrijd tegen ADO Den Haag aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

.

Avondspits

Wie toch met de auto komt, dient rekening te houden met de avondspits. Op de Nederlandse (snel)wegen, de Ring Rotterdam, in en rondom het centrum van de stad en bij De Kuip kan extra drukte ontstaan. Houd daarom rekening met extra reistijd.

.

Parkeren Beverwaard

Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

.

Nog kaarten verkrijgbaar voor Feyenoord – ADO Den Haag

.

Heb je nog geen kaart voor Feyenoord – ADO Den Haag maar wil je er vanavond graag bij zijn? Er zijn nog kaarten! Verzeker jezelf van een plek in het stadion en steun Feyenoord op weg naar de volgende ronde: www.feyenoord.nl/ticketshop.

.

Volg #feyado op social media

Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – ADO Den Haag of wil je extra in de stemming komen voor de wedstrijd? Volg alles rondom het bekerduel op social media (hashtag #feyado), via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

.

Fouilleren

Bij het betreden van het stadion vindt rondom de toegangspoorten een fouillering plaats. Houd hier rekening mee en kom op tijd naar De Kuip.

.

Hou de trappen vrij

Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

.

Steun Feyenoord positief!

Feyenoord hoopt woensdag op een mooie en succesvolle avond in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren en geen (illegaal) vuurwerk en/of fakkels af te steken.

.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde avond in De Kuip toe!

.

Bron:  Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login