Nieuws

Bestellen seizoenkaart 2020-2021 nog een week mogelijk

on

Supporters hebben alleen komende week nog de mogelijkheid om een seizoenkaart 2020-2021 te bestellen. De mogelijkheid om je te verzekeren van een vaste stek in De Kuip eindigt op vrijdag 11 september aanstaande.

Met een seizoenkaart is de kans voorlopig aanzienlijk groter om een thuiswedstrijd te bezoeken dan zonder, wat uiteraard alles te maken heeft met de beperkte capaciteit vanwege de coronamaatregelen. Bij de eerste drie thuisduels van het nieuwe seizoen mogen zo’n 13.000 toeschouwers het stadion in. Seizoenkaarthouders kunnen met voorrang kaarten claimen. De eerste thuiswedstrijd tegen FC Twente was binnen 24 uur ‘uitverkocht’.

Bijna 29.000 supporters verlengden of bestelden de afgelopen maanden al een seizoenkaart, iets waar Feyenoord enorm blij mee is. De club heeft grote waardering voor de trouw en steun van het legioen, zeker in deze voor eenieder onzekere tijden.

Sluit jij je aan bij de andere seizoenkaarthouders? Bestel dan uiterlijk 11 september een seizoenkaart en hopelijk zien we ook jou snel weer in het stadion!

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login