Feyenoordinbeeld

Bestel nog kaarten voor Feyenoord – Excelsior

on

Na de uitstekende competitiestart vervolgt koploper Feyenoord het seizoen aanstaande zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Ook de stadgenoot is goed begonnen, want de Kralingers bezetten momenteel de vijfde plaats in de Eredivisie. Voeg daar de magie van een avondwedstrijd in De Kuip en het verwachte zomerweer aan toe en alle ingrediënten voor een mooie voetbalavond zijn aanwezig!
.

De stadsderby tegen Excelsior begint zaterdagavond om 19:45 uur. Jij kunt er bij zijn, want voor het duel zijn nog kaarten beschikbaar vanaf 21 euro per stuk. Er geldt geen clubkaartverplichting en er zit geen limiet aan het aantal kaarten dat je kunt kopen. Steun jij Feyenoord in de thuiswedstrijd tegen Excelsior? 

Je koopt je kaarten via www.feyenoord.nl/ticketshop

.

Vraag een seizoenkaart aan

Wil jij niets missen van alle thuiswedstrijden in het komende seizoen en verzekerd zijn van je eigen plaats in De Kuip tijdens de wedstrijd tegen Excelsior? Vraag dan nu een seizoenkaart aan voor het seizoen 2016-2017. Kijk voor alle informatie of om direct te bestellen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login