Feyenoordinbeeld

BESTEL JE KAARTEN VOOR BEKERDUEL FEYENOORD – ADO

on

Feyenoord speelt op woensdag 14 december de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag (aanvang 20:45 uur). Hieronder lees je belangrijke informatie met betrekking tot de kaartverkoop voor het duel in de achtste finale van het toernooi.

.

Seizoenkaarthouders kunnen eigen plaats terugkopen

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vandaag (woensdag 9 november, 9:00 uur) hun eigen plaats terugkopen voor het bekerduel met ADO Den Haag. Zij hebben het eerste recht op het kopen van een kaart en profiteren tijdens deze voorrangsperiode van een korting van ongeveer 20% per kaart. De voorrangsperiode (de eerste fase van de kaartverkoop) voor seizoenkaarthouders loopt tot en met dinsdag 15 november.

.

Bestelprocedure:
Om je eigen plaats terug te kopen, dien je in te loggen met jouw persoonlijke account in de Online Ticketshop.

De wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag is niet zichtbaar in de Ticketshop. Je eigen plaats staat als reservering klaar in jouw account. Om deze plaats terug te kopen, vink je deze aan en klik je op ‘Verder’.

Kies hoe jij jouw kaart wilt ontvangen, wijzig eventueel het afleveradres, kies je betaalwijze en klik op: ‘Bestelling controleren’.

Klopt je bestelling? Klik dan op ‘Verder’. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik daarna op ‘Betalen’.

Zodra de betaling is geslaagd kom je terug in de Ticketshop en ontvang je automatisch een e-mail met daarin de bevestiging van jouw bestelling en meer informatie over de wedstrijd.

.

Kaarten bijkopen

Vanaf woensdag 16 november kunnen seizoenkaarthouders, naast het terugkopen van hun eigen plaats, nog drie kaarten bijkopen. Ook op het kopen van deze kaarten geldt een korting van ongeveer 20%. De mogelijkheid van het bijkopen van kaarten met korting loopt tot en met vrijdag 18 november.

.

Legioenleden aan de beurt in tweede fase kaartverkoop

Ook leden van Het Legioen en Junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes zonder seizoenkaart hebben vanaf woensdag 16 november de mogelijkheid om (maximaal vier) kaarten te kopen. Voor hen geldt eveneens een korting van ongeveer 20%. Alle niet-teruggekochte seizoenkaartplaatsen gaan vanaf deze dag ook in de verkoop (alle reserveringen komen te vervallen). Seizoenkaarthouders die de wedstrijd graag op een ander vak willen plaatsnemen, kunnen dus in deze tweede fase van de kaartverkoop hun keuze maken.

.

Vrije verkoop

De vrije verkoop voor Feyenoord – ADO Den Haag start op zaterdag 19 november om 9:00 uur. Vanaf dat moment vervalt de 20% korting.

.

Certificaathouders, kinderen en blinde supporters
Certificaathouders en bedrijven die meerdere seizoenkaarten hebben, kunnen in hun account direct voor elke seizoenkaart de plaats terugkopen.

.

Voor kinderen (geboren op of na 1 juli 2004) staat de eigen plaats klaar in het account van de bij ons bekende ouder/begeleider.

.

De eigen plaats van seizoenkaarthouders op de blindentribune staat klaar in het account van de bij ons bekende begeleider.

.

Alle kaartverkoopinformatie en prijzen vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login