Nieuws

Besiktas – Feyenoord vastgesteld op woensdag 6 augustus

on

De return tegen Besiktas in de derde voorronde van de Champions League is vastgesteld op woensdag 6 augustus. Dit heeft de UEFA woensdag bevestigd. Het aanvangstijdstip van het duel in Istanboel is nog niet bekend. Zodra hierover meer duidelijkheid is, zal die informatie via deze website worden gecommuniceerd. In eerder stadium werd al bekend dat de heenwedstrijd in De Kuip op woensdag 30 juli wordt gespeeld.

Omdat het eigen stadion momenteel verbouwd wordt, wijkt Besiktas voor de wedstrijd tegen Feyenoord uit naar het Ataturk Olympisch Stadion, dat zo’n 25 kilometer buiten het centrum van Istanboel ligt. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 75.000 toeschouwers.

Feyenoord kan voor deze wedstrijd over ruim voldoende kaarten beschikken. Zowel de houders van een Diamond-, Gold- als Silvercard kunnen vanaf morgen (donderdag 24 juli) om 09.00 uur via TicketBox of internet (www.feyenoord.nl/tickets) een kaart voor de wedstrijd in Istanboel kopen. De prijs bedraagt 30,00 euro (via TicketBox 32,50 euro). In Nederland ontvang je een voucher, dat voor de ingang van het stadion kan worden omgewisseld voor een stadionkaart.

Wellicht ten overvloede meldt Feyenoord dat voor het bezoek van deze wedstrijd uiteraard de uitkaartregeling, zoals deze ook bij nationale uitwedstrijden geldt, van toepassing is. Dit houdt in dat vouchers niet overdraagbaar zijn en alleen supporters op vertoon van hun eigen en persoonsgebonden uitkaart + aangekochte voucher toegang hebben tot het bezoekersvak. Kaarten kunnen gekocht worden tot en met donderdag 31 juli 23.59 uur.

Supporters die een kaart kopen ontvangen enkele dagen voor de wedstrijd een infomail met meer informatie over het bezoek aan de wedstrijd in Istanboel.

Bron: Feyenoord.nl

20140723-131948-47988160.jpg

You must be logged in to post a comment Login