Nieuws

Bericht voor Feijenoorders op S, W, X en Z!

on

De Europa Cup-koorts heeft de laatste dagen al aardig om zich heen geslagen in Rotterdam. Na de krappe nederlaag in Krasnodar vorige week, moet er vanavond met twee doelpunten verschil gewonnen worden om eindelijk weer eens de groepsfase van een Europees toernooi te halen. Dat zou voor het eerst sinds het seizoen 2008-’09 zijn. Cruciaal voor de hele club. Voor de ontwikkeling van de veelal jonge spelers, in financieel opzicht en in de vorm van drie mooie trippies voor de supporters.

Maar het zal geen gemakkelijke opgave zijn, de Russen hebben vorige week bewezen – als hoogst genoteerde ongeplaatste club – een goede en gevaarlijke ploeg te hebben. Aan ons dus de taak vanavond massaal en luidruchtig achter de elf op het veld te gaan staan. Hand in Hand. Feyenoord-thuis, gekkenhuis. Daar we een club van Geen Woorden Maar Daden zijn, hebben de mannen van FRL gisteren al de handen uit de mouwen gestoken om er vanavond een kolkende Kuip van te maken: een deel van de 250 kilo aan vlaggenstof die Vereeniging De Feijenoorder deze zomer besteld heeft, is gisteren in de Kuip verwerkt tot honderden vlaggen – in de kleuren van Feyenoord en Rotterdam – en klaar gelegd op de vakken S en X op de gele zijde en over de gehele lengtes van de vakken Z (blauwe zijde) en W (oranje zijde).

In het verleden verdwenen of sneuvelden elke wedstrijd te veel vlaggen, in samenwerking met Feyenoord hebben we nu geregeld dat er vanavond vanaf het einde van de rust kliko’s bij de ingang van de Legioenzaal staan waar de vlaggen na afloop gedropt kunnen worden. Wij roepen dus elke Feijenoorder met klem op de vlaggen óf hier te droppen óf (met name voor de vakken W en Z) de vlaggen na afloop gewoon op het vak te laten liggen. Zo kunnen we de vlaggen de volgende keer weer gebruiken.

Wij rekenen op ieders hulp en danken alle Feijenoorders hier vooraf voor. Hand in Hand, voor Feyenoord één!

Bron: defeijenoorder.nl

You must be logged in to post a comment Login