Nieuws

Berghuis wil heel graag bij Feyenoord blijven

on

Als het aan Steven Berghuis ligt, draagt hij ook volgend seizoen het Feyenoord-shirt. De aanvaller wordt dit seizoen gehuurd van het Engelse Watford..

Deze zomer keert de oud-speler van AZ daarom terug naar Engeland. Als het aan Berghuis ligt, is die terugkeer van korte duur. “Wil heel graag volgend seizoen blijven”, zegt de Oranje-international tegen Voetbal International. “Hoop dat de clubs er uit kunnen komen.”

.

Eerder meldde het Algemeen Dagblad dat ook Feyenoord positief is over een langere samenwerking. Binnen de Rotterdamse club wordt echter getwijfeld over de bereidwilligheid van Watford om Berghuis te verkopen. En áls er een akkoord is bereikt, zal de rechtsbuiten een fors deel van zijn salaris moeten inleveren om in De Kuip te blijven spelen.

.

De aanstaand kampioen kan Berghuis op sportief vlak echter veel bieden. Zo kan hij zijn eerste optredens in de Champions League gaan maken én in beeld blijven bij Oranje, dat een wanhopige poging gaat doen zich alsnog voor het WK in Rusland te kwalificeren.

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login