Nieuws

Berghuis weerlegt kritiek van Hugo Borst

on

Steven Berghuis weerlegt de kritiek die Hugo Borst voor de wedstrijd Feyenoord – SC Heerenveen leverde. De schrijver en columnist liet een reeks harde overtredingen van de aanvoerder van de Rotterdammers zien, om te onderschrijven dat de rechtsbuiten te vaak ‘ontspoort’.

Borst vindt dat Berguis ‘zichzelf tekort’ doet met zijn ‘ontsporingen’ op het veld. Hij doelt op de stevige tackle in het duel met Teun Koopmeiners van AZ en zijn ruzie met RKC Waalwijk-keeper Etienne Vaessen. Na het treffen tegen de Friezen legde FOX Sports-verslaggever Hans Kraay junior de woorden van Borst voor aan Berghuis. “Hij doelt op twee dingen die gebeurd zijn tijdens het afgelopen half jaar. Daar is heel veel over gesproken, maar dat is mijn emotie, hoe ik voetbal beleef.”

Berghuis weetdat hij ‘soms net over het randje gaat’. “Maar dat is ook wel mijn kracht. Ik ben gewoon een liefhebber en ik wil dat het altijd goed gaat, ik neem geen genoegen met minder”, aldus de international. “En ik weet niet of Hugo zelf gevoetbald heeft. Maar als je zelf je voetbalschoenen aantrekt, begrijp je die emotie op het veld.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login