Nieuws

Berghuis: “We willen allemaal. Het klopt bij ons gewoon op dit moment niet”

on

Giovanni van Bronckhorst was tot voor kort onaantastbaar in De Kuip, maar zijn krediet lijkt snel af te brokkelen. De Feyenoord-trainer kijkt daar niet gek van op.

“Ik ben niet anders gewend”, zegt Van Bronckhorst in het Algemeen Dagblad. “Als speler niet en als trainer eigenlijk ook niet. Kritiek is er altijd en druk ook. Of de huidige situatie mij zorgen baart? Natuurlijk. Maar het enige dat wij kunnen doen is keihard werken en zorgen dat het vertrouwen terugkeert.”

Aan hard werken lijkt het echter niet te liggen. Vooral het voetbal is ondermaats, erkent Steven Berghuis. “Het lijkt soms misschien of we niet willen, omdat we overal te laat zijn”, stelt de rechtsbuiten. “Maar we willen allemaal. Het klopt bij ons gewoon op dit moment niet. Dat is een vervelende constatering en ik vind het moeilijk om te zeggen, want ik speelde bij Vitesse ook een draak van een wedstrijd. Maar het is wel zo.”

Berghuis benadrukt dat zijn woorden geen kritiek zijn aan het adres van Van Bronckhorst. De oefenmeester, die overigens nooit wordt uitgefloten na nederlagen, kijkt niet te ver vooruit. “Plek vier vasthouden en eventueel nog om plek drie strijden”, zegt hij. “En uiteraard de beker proberen te winnen. Zo is de situatie nu.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login