Nieuws

Berghuis: “We vergaten zelfs de celebration”

on

Eindelijk boekte Feyenoord weer eens een goede, verdiende overwinning in de Eredivisie. FC Groningen werd zaterdag in eigen huis met 2-0 verslagen en Steven Berghuis was aan de zijde van de Rotterdammers de grote uitblinker. De vleugelspeler vond zelf ook dat het ‘lekker’ ging.

“Dit is wat je wil. Vooral bij het tweede doelpunt, dat Nico (Nicolai Jörgensen, red.) hem afmaakt. Dan herinnert iedereen zich dat nog. Die panna vond ik wel lekkerder dan dat hakje. Het gebeurt gewoon, als je lekker in de wedstrijd zit. Dat gaat op intuïtie, dat is voor mij altijd wel de goede weg.”

De overwinning in het hoge Noorden betekende voor de regerend kampioen de eerste competitiezege sinds begin november. “We vergaten zelfs de celebration te doen met de supporters. We hadden lang niet gewonnen”, aldus Berghuis. “Maar voetbal ligt zo dicht bij elkaar, man. ”

“Andere wedstrijden hadden we ook aan de goede kant van de score kunnen zitten. Nu hadden we ook 1-0 achter kunnen komen. Het ligt zo dicht bij elkaar.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login