Nieuws

Berghuis: “We hadden door moeten gaan, dit was geen sterke groep”

on

Berghuis liet voor de camera van Rijnmond weten dat hij vindt dat Feyenoord in deze groep altijd had moeten overwinteren. “Dit was geen sterke groep in de Europa League.”

Berghuis ziet dat zijn team het lastig heeft om kansen te creëren. “Iedereen had graag door gewild in Europa, maar dit was lastig vandaag.”

Steven Berghuis verscheen daarna voor de camera van RTL 7 en liet aan verslaggever Sacha Visser weten dat Berghuis het frustrerend vindt dat Feyenoord uitgeschakeld is. De manier waarop dat maakte de aanvoerder van Feyenoord nog het minst uit. “Als we maar wonnen, maar dat gebeurd niet.”

Volgens de aanvoerder “doet iedereen zijn best en iedereen probeert, maar na de 1-0 lopen we achter de feiten aan en is het lastig om kansen te creëren uit open spel. We creëren vaak kansen uit standaard spelsituaties.”

Berghuis wil nog niet teveel denken aan de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. “Het voordeel van veel wedstrijden achter elkaar is dat je je snel kan revancheren, dat is het enige wat we kunnen doen.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply