Nieuws

Berghuis: “Volgende week wordt lastig, maar dit is goed voor het vertrouwen”

on

Berghuis verscheen na afloop van de door Feyenoord met 6-0 gewonnen wedstrijd tegen VVV-Venlo voor de microfoon van Hans Kraaij jr.

Berghuis was zichtbaar opgelucht dat zijn ploeg eigenlijk weer eens een wedstrijd winnend weet af te sluiten: “We dwingen het zelf af” begint de aanvoerder van Feyenoord.

“VVV was niet goed vanavond. Dit is een goede uitslag, niet top ofzo, maar ik vind dat je zo’n uitslag wel moet neerzetten. We komen uit slechte fase waarin we ook sterkte tegenstanders treffen. Zij straften onze persoonlijke fouten af.”

Berghuis blikt ook alvast vooruit naar komende week als Feyenoord tegen PSV gaat spelen: “Volgende week wordt lastig, maar dit is goed voor het vertrouwen. We hebben zes keer gescoord en de nul gehouden.”

Tot slot wilde Hans Kraaij weten of Berghuis nog met Slot heeft gesproken. Berghuis: “Slot heeft gevraagd of ik erover na wilde denken om langer bij Feyenoord te blijven. Ik heb nog een contract voor één jaar. Ik weet niet of ik eventueel wil verlengen. Ik wil al mijn energie in dit seizoen stoppen en wil dit seizoen goed afsluiten en dan naar het EK.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply