Feyenoordinbeeld

Berghuis verwacht binnen week duidelijkheid over verhuur Feyenoord

on

Steven Berghuis verwacht dat er binnen een week duidelijkheid is over een eventuele verhuur aan Feyenoord. De aanvaller van Watford bevestigt aan RTV Rijnmond dat de Rotterdamse club voor hem de enige optie is, als hij bij Watford opnieuw op een zijspoor beland..

De Engelse Premier League-club is, onder leiding van een nieuwe trainer Walter Mazzari, net begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Berghuis kwam in de eerste twee oefenduels in actie als basisspeler, maar weet ook dat de club veel nieuwe spelers voor zijn positie heeft gehaald. 

.

“Dat speelt mee in mijn oordeel”, vertelt Berghuis. ”Iedereen is nu terug van het EK en deze week wordt het duidelijker. Ik wil Feyenoord niet aan het lijntje houden, maar het is gewoon nog niet bekend wat Watford met mij wil. Maar ik wil voor mijzelf duidelijkheid. Als ik in de Premier League kan spelen, dan heeft dat mijn voorkeur, zo eerlijk ben ik, maar niet ten koste van alles. Feyenoord is ook een fantastische club.” 

.

Vorig seizoen kwam Berghuis slechts negen keer in actie bij Watford, maar werd hij wel opgeroepen voor het Nederlands elftal. Hij weet dat hij aan speeltijd toe moet komen om die plek te behouden. “Daar gaat het mij om. Ik ben voetballer, een liefhebber en ik wil spelen.”

.

Bron: Rijnmond.nl

Foto: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login