Nieuws

Berghuis: ‘Spelen voor derde plek is Feyenoord-onwaardig’

on

Steven Berghuis is niet te benijden. De aanvaller van Feyenoord had zich heel wat voorgesteld van het seizoen, maar een prijs zit er na de bekeruitschakeling tegen Ajax niet meer in.

“Teleurstellend en heel moeilijk”, typeert Berghuis voor de camera van FOX Sports de afgelopen dagen in Rotterdam-Zuid. “We spelen nu alleen nog voor de derde plek en dat is Feyenoord-onwaardig. Maar het is wat het is. Je moet toch je schouders eronder zetten. Gewoon derde worden. Doen wat je moet doen.”

Berghuis is niet tevreden. “Het kan allemaal veel en veel beter. Ook bij mezelf. We verwachtten van tevoren zo veel van dit seizoen, maar we hebben zo weinig hoogtepunten meegemaakt. Daardoor heb je niet dat lekkere gevoel. Het is normaal dat je bij succes zelfvertrouwen krijgt. De hele ploeg en ook ikzelf kan veel beter dan dit.”

In de slotfase maakte Berghuis met een prachtige vrije trap de 4-0. Kon hij daar wél van genieten? “Natuurlijk is dat leuk, maar je weet dat het gewoon veel beter kan. We hebben het ook heel weinig laten zien, dus het is ook niet heel geloofwaardig als ik dat zeg. Het is nog tien wedstrijden knallen. Schouders eronder en gaan.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login