Nieuws

Berghuis over wissel: “Ze kunnen allebei een goal maken, misschien had dat gekund”

on

De 1-0 nederlaag van Feyenoord tegen VVV-Venlo heeft niets te maken met de instelling, zegt Steven Berghuis. De aanvaller verzekert dat zijn ploeg met dezelfde intentie wilde beginnen als aan het bekerduel met PSV, waarin Feyenoord er vanaf minuut een vol op klapte.

“Instelling? Ik vind dat te makkelijk om te zeggen”, zegt Berghuis tegen FOX Sports. Je komt tegen PSV op 1-0 voor, waardoor het publiek er achter gaat staan. Dat lijkt allemaal heel spectaculair, maar daar zat niet zoveel verschil in. Voor mij voelde dat niet zo. VVV hield het gewoon goed dicht. Dat kan ook.”

“Het heeft puur met voetbal te maken. Tegen PSV waren we in de tweede helft ook slordig, vandaag weer. Instelling..iedereen wil hartstikke graag. We pepten elkaar op zodat we hetzelfde zouden beginnen als tegen PSV. Zo voelde het ook voor mij. Iedereen zat er goed in, maar ik denk dat het een voetballend verhaal is.”

Berghuis werd ook gevraagd naar de opvallende wissel van Giovanni van Bronckhorst, die Nicolai Jörgensen wisselde voor Robin van Persie. “Ja, dat weet ik eigenlijk niet. Dat is aan hem (Van Bronckhorst, red.), ik vind het moeilijk. Ik heb er nog niet over nagedacht. Ze kunnen allebei een goal maken, misschien had dat gekund.” Karim El Ahmadi wilde zijn mening niet geven over de wissel.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login