Nieuws

Berghuis over keeper RKC: ‘Dat was mooi geacteerd’

on

Steven Berghuis scoorde drie keer in de eerste twee duels onder Dick Advocaat, maar vandaag wilde de bal er niet in voor de nieuwe aanvoerder van Feyenoord. Wel gaf hij kort voor tijd de assist voor de winnende 3-2 van Marcos Senesi. ,,Een heel mooi moment. Hij verdiende dat echt.”

In de laatste minuut had Berghuis ook nog de 4-2 moeten maken, maar na goed breed leggen van Jens Toornstra schoot hij de bal tegen de lat. ,,Ja, natuurlijk baal ik daar van. Die ballen moeten er gewoon in. Ik had er vandaag zeker twee moeten maken, minimaal”, was Berghuis zelfkritisch in het Algemeen Dagblad

Na zijn gemiste kans op het eind kwam Berghuis ook nog even in de clinch met Etienne Vaessen, de 24-jarige doelman van RKC. ,,Wat daar gebeurde? Haha, hij zei ‘lekker voor je’ tegen mij. Daarop gaf ik hem even een por in zijn zij en tien seconden later ging hij pas naar de grond. Dat was mooi geacteerd. Ik ga maar snel naar binnen, voordat ik straks te veel heb gezegd”, besloot Berghuis met een lach op zijn gezicht, voor hij afdaalde richting de spelerstunnel van De Kuip. 

Bron: AD.nl

You must be logged in to post a comment Login