Nieuws

Berghuis: “Nu van PEC Zwolle winnen anders gooi je deze overwinning weg”

on

Na afloop van de wedstijd Sparta – Feyenoord verscheen Steven Berghuis voor de camera’s van ESPN. Verslaggeefster Fresia van de voetbalzender wilde als eerste de 0-2 bespreken. De captain van Feyenoord gaf een assist op Nicolai Jorgensen. Berghuis: “Ik gun Jorgensen dit het heel erg, maar vooral het team, dat hij belangrijk is. Als je zo’n spits met zulke kwaliteiten nog kunt brengen in de laatste twintig a dertig minuten dan weet je dat je een goede selectie hebt. Leuk voor hem, goed voor ons.”

Berghuis vervolgt: “Je kunt kunt Nicolai brengen, je kunt Haps brengen. Als je kijkt naar wat er op de bank zit dan hebben we gewoon een goede selectie.” Over Pratto zegt Berghuis dat hij goed overkomt. “Pratto wil ook echt helpen, hij is bezig met veel spelers hoe hij de ballen willen hebben. Je kunt hem goed weg steken, hij is aan het loeren en heeft veel ervaring.”

OP de vraag of Berghuis gaat kijken naar de wedstrijd tussen Ajax en Psv antwoordde de aanvaller van Feyenoord dat hij zeker gaat kijken en heel benieuwd is. Een gelijkspel lijkt voor de Rotterdammers de meest gunstige uitslag: “Dan kruip je steeds wat dichterbij. Daarom was deze overwinning ook extra belangrijk. Ook PEC Zwolle; Als je die woensdag verliest dan gooi je deze overwinning weg.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply