Nieuws

Berghuis: “Miami? Een mooie vakantiebestemming”

on

Steven Berghuis genoot volgens het verlag van het Algemeen Dagblad met volle teugen van de wereldgoal die Marcos Senesi maakte in het met 4-2 gewonnen duel met ADO Den Haag. De Argentijn produceerde een geweldige omhaal en wat Berghuis betreft wordt de Feyenoord-verdediger genomineerd voor de Puskás Award, de awards die jaarlijks wordt uitgereikt voor de mooiste goal

Berghuis: ,,Voor dit soort dingen voetbal je, voor het plezier dat zo’n goal geeft. Dat zulke dingen gebeuren, dat zijn mooie dingen en dat gebeurt niet wekelijks. Ik zeg wel eens voor de grap tegen hem dat ik mijn nummer 10 aan hem geef.”

Over Inter Miami: ,,Dat is niet concreet en dan daarom ben ik er niet mee bezig. Ik ben wel eens in Miami geweest. Een geweldige vakantiebestemming”

You must be logged in to post a comment Login