Feyenoordinbeeld

Berghuis: ‘Kuyt zorgde in Aruba indirect voor mijn komst bij Feyenoord’

on

Een vakantie in Aruba zorgde er indirect voor dat Steven Berghuis tegenwoordig bij Feyenoord speelt. De aanvaller, die wordt gehuurd van Watford, kwam daar Dirk Kuyt tegen..

De Feyenoord-aanvoerder maakte Berghuis warm voor een transfer naar Rotterdam-Zuid. De club was op dat moment al met de 24-jarige aanvaller bezig. Nadat in de voorbereiding bleek dat hij bij Watford weer weinig speelminuten zou krijgen, pakte Berghuis de telefoon.

.

“Ik heb Dirk gebeld en mijn zaakwaarnemer Mino Raiola. Norwich City wilde me hebben, VfB Stuttgart ook, maar ik wilde alleen maar naar Feyenoord. Dat stadion, die supporters, dat veld…”, vertelt Berghuis aan Voetbal International. “En ik wilde best geld inleveren om weer te spelen.”

.

De keuze voor Feyenoord heeft ook te maken met het Nederlands elftal, waar Berghuis dit jaar debuteerde. De teller staat inmiddels op drie interlands. ” Ik lees goede verhalen over mijn komst. Het is wel gek, dat Nederlands elftal is toch iets groots. Vincent Janssen vertelde mij dat hij toen hij in Oranje ging spelen, ook meteen anders werd benaderd.”

.

Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login