Nieuws

Berghuis: ‘Ik voel me verantwoordelijk voor heel Rotterdam’ 

on

Steven Berghuis baalde na afloop van het 2-2 gelijkspel van Feyenoord bij PEC Zwolle als een stekker. Ondanks twee goals van de buitenspeler wisten de Rotterdammers in Overijssel niet te winnen en daardoor worden dure punten gemorst in de strijd om het kampioenschap. “Het boeit me niet dat ik mijn stempel druk. Ik wil winnen en ik wil die titel”, liet Berghuis na afloop weten..

Niet voor de eerste keer dit seizoen liep Feyenoord al vroeg achter de feiten aan. “Het is gewoon slecht van ons verdedigd dat we op een 2-0 achterstand komen. Je weet dat Menig snel is en de diepte zoekt. Het is gewoon slecht”, benadrukt Berghuis. “Het heeft niks te maken met hoe we de wedstrijd ingaan. Tegen Ajax maakte Schöne een geweldige goal en tegen Sparta gaf Cabral een geweldige voorzet die Pogba binnen kopt. Daar kan je niks aan doen.”

.

“Ik ben nog vol vertrouwen. Het is spannend en dat vind ik ook, maar ik voel me verantwoordelijk voor heel Rotterdam en dat heeft denk ik elke speler. Dat zijn we naar onze supporters en onszelf verplicht. Het leeft ook gewoon. Ik heb een goed gevoel bij deze groep”, aldus de international.

.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login