Nieuws

Berghuis: “Ik verveelde me eigenlijk een beetje”

on

Steven Berghuis vond er maar weinig aan in Georgië en wil na de uitschakeling van Dinamo Tbilisi zo snel mogelijk naar Nederland. Feyenoord won de eerste wedstrijd al met 4-0 en kwam in Georgië niet verder dan 1-1. De wedstrijd was voor de neutrale toeschouwer geen plezier om naar te kijken meldt Voetbalprimeur.nl

“Ja, zo kun je het wel zeggen. Wegwezen”, vertelt Berghuis tegen FOX Sports. “Het was een heel saaie wedstrijd. Dit is niet waar je het voor doet als voetballer. Je moet je plicht doen en weg.”

Berghuis weet waarom de wedstrijd saai was. “In eerste instantie omdat er geen publiek was, het was helemaal leeg. Je staat 4-0 en de tegenstander maakt dan nog steeds geen aanstalten om doelpunten te maken. Ze gaven ons de bal. Wij voetbalden in een heel laag tempo. Je komt niet voor niets naar Georgië en probeert dan nog te winnen, ook voor de punten (coëfficiënten, red.). Alle omstandigheden bij elkaar maakten dat het zo ging. Dat is wel jammer.”

In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Berghuis een gele kaart voor het wegtrappen van de bal. “Ja, ik verveelde me eigenlijk een beetje. Dat kon je wel aan me zien, denk ik.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login