Nieuws

Berghuis: “Het zag er goed uit en het voelde ook goed”

on

Steven Berghuis is dolgelukkig na de 2-1 overwinning van Feyenoord op PSV. De vleugelaanvaller realiseert dat een driepunter vereist was om nog mee te doen.

Het werd ondanks een sterke eerste helft nog wel spannend. Billenknijpen dus… “Ja, tuurlijk! Zonde dat we de eerste helft niet konden doortrekken. Ze gingen met vier aanvallers spelen, dat is gevaarlijk. We hielden niet meer de rust en ook niet de druk vooruit. Je mist ook de diepgang. Ik denk dat het wel een fantastische eerste helft was”, vertelt Berghuis aan FOX Sports.

Berghuis was content met het veldspel. “Het zag er goed uit en het voelde ook goed. Ik heb het vaker gezegd: er zit veel meer in dan we vaak laten zien. Ik weet echt niet waar dat aan ligt. Het is heel moeilijk. Het lijkt wel alsof je niet mag verslappen, dan word je afgestraft. Je wil altijd zo spelen als de eerst helft. Dat moet de norm zijn.”

Of Feyenoord nu weer een serieuze titelkandidaat is? “Eigenlijk wil ik daar niet aan denken. Ik wil donderdag weer een goede wedstrijd afleveren tegen VVV-Venlo. Dan kunnen een beetje verder kijken. Dit was wel een alles of niets-wedstrijd. Dit moeten we van elkaar blijven vragen en dat ziet het er goed uit.’

Bron: soccernews.nl

Aanbevolen voor jou