Nieuws

Berghuis: “Het voelt wel alsof we zondag moeten winnen”

on

Steven Berghuis heeft vertrouwen in een goede afloop van De Klassiekers. De clubtopscorer van Feyenoord gelooft heilig in een goed resultaat tegen Ajax. Zondag ontmoeten de twee aartsrivalen elkaar in Amsterdam.

Feyenoord staat negen punten achter op nummer twee Ajax. Toch denkt Berghuis niet dat de bovenste twee plaatsen uit zich zijn wanneer de regerend kampioen níet wint. “Maar het voelt wel alsof we moeten winnen, ook omdat het Ajax – Feyenoord is”, zegt de linkspoot voor de camera van FOX Sports

“Iedereen heeft er ook weer zin in om na de winterstop weer te beginnen. Ik heb nog niet gescoord in De Klassieker, maar ik heb er ook pas twee gespeeld”, vervolgt hij lachend. Feyenoord won al dertien jaar niet meer bij Ajax, maar dat is volgens Berghuis – dit seizoen voor elf goals – geen thema in de spelersgroep.

“Nee, eigenlijk niet. Maar je hoort het natuurlijk aan alle kanten en iedereen weet dat het zo is. Je verliest niet zomaar, dat heeft ook met kwaliteit te maken. Maar garanties hebben ze niet. Wij wonnen ook altijd thuis van VVV, maar we speelden nu ook gelijk.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login