Nieuws

Berghuis gefrustreerd: “Ik ben het wel een beetje zat”

on

Steven Berghuis deed na afloop van Feyenoord – sc Heerenveen (1-1) geen enkele moeite om zijn frustraties te verbergen. De maker van de openingstreffer mist onder meer creativiteit in zijn ploeg.

“Ik ben het wel een beetje zat om elke keer zo gelijk te spelen”, foetert Berghuis in gesprek met FOX Sports. “Gewoon, ik ben het zat. Het is op dit moment niet goed genoeg en dat is moeilijk. Je kan het altijd wel willen verklaren, maar het gebeurt nu al zo vaak. En ook weer thuis. De tegenstander zakt in. We hebben geen oplossing, hebben te weinig diepte en te weinig creativiteit.”

“Waar? Op veel plekken in het veld”, vervolgt de Feyenoord-aanvaller. “Jij wilt nu namen horen, maar het is ook iets met z’n allen. Ruimtes creëren voor elkaar, weten waar je moet lopen… Het ziet er gewoon niet zo goed uit. Daarom komen we ook niet tot kansen.”

Het is een groot contrast met het kampioensjaar, erkent Berghuis. “Je komt natuurlijk vanuit een geweldige periode bij Feyenoord, waarin alles wat gemakkelijker ging dan nu. Dat is niet leuk. Je stopt er alles in wat je hebt. Je moet gewoon concluderen dat het veel beter moet.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login